Vangemertondermode.nl ervaringen en beoordelingen

Vangemertondermode.nl heeft werkelijk alles in huis op het gebied van ondergoed. Voor zowel dames, heren als kinderen worden bekende merken en ondergoed verkocht. Een nieuwe onderbroek is hier zo gevonden en aan de hand van ervaringen en beoordelingen vind je ook direct de juiste maat.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Van Gemert Ondermode

Bij van Gemert ondermode kan je terecht voor ondergoed voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor de mannen zitten er badjassen in de collectie en voor de vrouwen huispakken. Maar thermo-ondergoed kan je ook bestellen. Met een uitgebreid assortiment van ruim 30 merken is er voor iedereen wel iets te vinden. Ze leveren zowel klassieke ondermode als strings en body's van bekende merken als, Ten-Cate, Sloggi, Puma en Schiesser.

Van Gemert ondermode, ook wel bekend van de verschillende markten in Brabant, is al sinds 1950 dé leverancier op het gebied van ondermode.
Sinds 2007 is er een webshop aan het bedrijf gekoppeld waar je online je artikelen kunt bestellen. Maak een account aan en je kan gaan winkelen. Binnen 48 uur heb je de bestelling in huis.

Ruilen, retourneren of beschadiging? Geen probleem. Stuur even een mailtje en binnen 12 uur nemen ze contact met je op om het zo snel mogelijk op te lossen.

» vangemertondermode.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Vangemertondermode.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews