Vaola NL ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Vaola.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vaola NL

Een verantwoord levenspatroon is afhankelijk van het feit dat je een aantal zaken goed geregeld hebt. Eet niet te veel en vooral gezond, zorg ervoor dat je voldoende rust inbouwt om te herstellen en beweeg voldoende om het lichaam optimaal te laten presteren.
We weten allemaal wat wel en niet kan op het gebied van voeding en dat een goed matras een must is, maar bewegen is een zo veelzijdig en omvangrijk werkveld, dat we daar vaak door de bomen het bos niet meer zien.

VAOLA is een internetwinkel gespecialiseerd in materiaal op het gebied van sport, fitness en gezondheid. Zij bezitten de kennis en het assortiment om jou op weg te helpen met de juiste spullen een verantwoord bewegingspatroon op te bouwen.
En in plaats van dat het moet, iets waartoe je je elke dag moet zetten, wordt sporten en bewegen een natuurlijk deel van je leven, iets waar je met plezier elke dag wat tijd voor opzij zet.

Ervaring van D, toegevoegd op 15 september 2016

Super winkel, altijd goedkoper dan andere winkels en snelle levering. 4 maal nu al besteld.

Ervaring van Minke, toegevoegd op 6 juli 2016

Goede winkel, enige minpuntje vindt ik dat de track en trace van DHL nooit precies werkt. Altijd maar een grove schatting van in de middag of in de ochtend, als jullie dat nog konden verbeteren dan ga ik vaker bestellen.

» Vaola NL review

Mijn ervaring plaatsen