Vastelastenbond ervaringen en beoordelingen

Lees enkele ervaringen en review die gaan over Vastelastenbond. Door alle beoordelingen te lezen kan je in een oogopslag wat je kunt verwachten als je lid wordt van de Vastelastenbond. Zelf een ervaring, klacht of beoordeling toevoegen is ook mogelijk.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Vastelastenbond

Vastelastenbond.nl is een website en organisatie waar mensen zich tot een collectief vormen om samen sterk te staan en lage prijzen af te dwingen voor vaste lasten zoals energie en internet. Het uitgangspunt is om altijd de laagste mogelijk prijs te betalen, en niet alleen bij tijdelijke acties. Verder is dit collectief kritisch op verborgen kosten en onduidelijke clausules. De consument kan in zijn eentje vaak niet alle valkuilen voorzien of ziet door de bomen het bos niet meer.
Het lidmaatschap is geheel gratis. Er maken al 50.000 mensen deel van dit collectief uit, waardoor het een sterke positie heeft en scherpe prijzen kan bedingen. Zo onderhandelt vastelastenbond.nl bijvoorbeeld met leveranciers van zonnepanelen om zowel de beste kwaliteit als de laagste prijs te krijgen. Ook is het mogelijk om via deze website te ontdekken of je niet teveel betaalt voor verzekeringen. Er kunnen vele tientallen euro's per jaar bespaard worden, bijvoorbeeld op de autoverzekering. Deze site geeft precies aan hoe je dat moet aanpakken.

» Vastelastenbond Review

Mijn ervaring plaatsen

Vastelastenbond ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews