Vegaoo ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Vegaoo.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vegaoo

Verkleden is leuk voor jong en oud, en wint aan populariteit door de opkomst van Halloween, themafeesten en het nog altijd populaire carnaval, waar de mensen van boven de rivieren ook steeds meer belangstelling voor hebben.

Voor een mooie en originele outfit kan je volop terecht bij Vegaoo.nl, Europese marktleider in carnavalskleding. Het mooie is dat je een leuk pak kan kopen voor een lage prijs en er ook leuke aanbiedingen op de homepage staan. Op de website kan je zoeken op thema en de gekste pakken ontdekken. Zo kan je bijvoorbeeld zoeken op het thema dieren en zie je dat je ook verkleed kan gaan als haai of kakkerlak. Alle pakken zijn zeer betaalbaar en zorgen ervoor dat je helemaal verkleed bent van top tot teen.

Ook is er een heel groot aanbod van zaken als pruiken, schmink en de gezelligste feesthoeden. Vegaoo.nl heeft zoveel leuke pakken beschikbaar dat het moeilijk zal zijn om te kiezen, en de kans groot is dat je gelijk minsten drie pakken in 1 keer bestelt!

zeer goed

Ervaring van sam, toegevoegd op 6 oktober 2017

ik heb 2 bestellingen gedaan en gekozen verzenden via postnl ik heb op maandag avond besteld ik kreeg te horen dat mijn pakket een dag vertraging op gelopen,en werd vrijdag geleverd ,en de ander bestelling heb ik op zondag avond besteld en werd woensdag geleverd samengevat goed winkel,snelle levering,goed prijs,goede producten en zeer goed service, ik ben zeer tevreden over deze winkel zeker aanrader

Ervaring van Tobias van Gent, toegevoegd op 3 maart 2015

Kreeg veel positieve reacties op mijn Mario outfit afgelopen carnaval. Bedankt.!

Ervaring van Carla, toegevoegd op 19 januari 2015

Heel goed geholpen, pakjes staan superleuk.

Ervaring van Wanda, toegevoegd op 19 januari 2015

5 carnavals outfits gekocht, levering was na 4 dagen. Goede prijzen als je het vergelijkt met andere carnavalswinkels.

» Vegaoo review

Mijn ervaring plaatsen