Velgen.eu ervaringen en beoordelingen

Velgen.eu is de grootste website op het gebied van velgen. Van lichtmetalen velgen tot stalen velgen alles is hier mogelijk. Met behulp van de beoordelingen kies je al snel de juiste velgen uit die prachtig onder je auto staan. Ervaringen helpen je verder bij het maken van de juiste keuze.

Mijn ervaring plaatsen

Over Velgen.eu

Velgen.eu is een online shop voor lichtmetalen velgen, stalen velgen en autobanden. Op dit gebied biedt Velgen.eu een ruim assortiment aan tegenover een zeer aantrekkelijke prijs.

Het bedrijf
Velgen.eu is opgezet om velgen en banden aan te bieden tegenover een aantrekkelijke prijs. Het assortiment is daarbij érg groot en de combinaties zijn eindeloos. Velgen.eu ondersteunt tevens in het laten zien welke velgen en banden geschikt zijn voor je auto. Dit doen zij door middel van de gegevens van je auto. Zodoende kun je óók zonder verstand van auto's jouw voertuig voorzien van de juiste benodigdheden.

Het aanbod
Op zoek naar lichtmetalen velgen, stalen velgen, winterbanden én zomerbanden? Dan ben jij bij Velgen.eu aan het juiste adres. Ook diverse auto-accessoires kunnen hier worden aangeschaft. Te denken valt aan slotbouten, kenteringen en wielsloten, maar ook aan diverse poetsproducten en autohoezen. Om de zoveel tijd houdt Velgen.eu een sale: de velgen en andere producten worden dan nóg goedkoper aangeboden dan normaal.

Ervaring van M, toegevoegd op 15 maart 2015

Goede winkel,de velgen waren niet naar wens dus kon ze gratis terugsturen

Ervaring van Ma, toegevoegd op 17 oktober 2014

Verzenden duurde ongeveer 8 dagen, kunnen jullie dat voortaan op de site zetten per artikel.

» Velgen.eu Review

Mijn ervaring plaatsen