Vente Exclusive ervaringen en beoordelingen

Met een kleding aanbod van meer dan 700 merken en kortingen tot wel 70 procent is vente-exclusive een echte topper wanneer het gaat om kleding webwinkels. Merken zoals Marlies Dekkers en Pandora vind je ook hier. Ervaringen lezen van anderen? Beoordelingen en ervaringen met vente-exclusive.com vind je op onze site.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vente Exclusive

Ben jij ook altijd op zoek naar de mooiste merken voor de beste prijzen? Neem dan eens een kijkje op de website VenteExclusive.nl. Aanmelden is simpel via de optie en binnen de kortste keren kan jij alle sales bekijken. Of je nou zoekt naar kleding, lingerie of misschien wel keukenapparatuur bij Vente Exclusive komt het allemaal langs. Het leuke is dat de sales maar een aantal dagen tot weken online staan waardoor je een constant wisselend aanbod kunt vinden. Ook geniet je van leuke acties, breng je een nieuw lid aan die een bestelling doet? Dan ontvang jij bijvoorbeeld een waardebon van 5 euro. Kies dus nu voor de meest bekende merken zoals Philips, TomTom, Smash, Desigual en Molo met kortingen tot maar liefst 70%. Fijn is ook dat je een persoonlijk profiel hebt waar je alles omtrent jouw bestelling kunt volgen, van facturen tot verzendkosten vind je hier terug. Kortom: een ontzettend leuke site om jouw favoriete merken voor een stunt prijs te kopen!

teveel retour gestuurt

Ervaring van Chris O, toegevoegd op 2 december 2014

Volgens Vente exlusive stuur ik teveel spullen terug, rare gang van zaken, ik bestel per jaar voor meer dan 3000 euro, dan is het toch niet gek dat ik regelmatig wat terugstuur. Als jullie me niet als klant willen vertel dat dan gewoon.

Goedkope zonnebril

Ervaring van Violetta, toegevoegd op 7 juni 2014

Een ray ban zonnebril gekocht bij Vente exlusive, mijn vriendin heeft dezelfde en was 60 euro duurder bij de opticien.

punten sparen werkt niet

Ervaring van Marije SA, toegevoegd op 26 januari 2014

Ik heb het gevoel dat de punten die je kan sparen niet goed werken, wie heeft ook dit gevoel?

» Vente Exclusive Review

Mijn ervaring plaatsen