Verlichtingspecialist.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Verlichtingspecialist en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Verlichtingspecialist

Op de website van www.verlichtingspecialist.nl vind je vele soorten verlichting die je in huis kunt gebruiken. De verlichting specialist is een onderdeel van Netlight. De ervaring die men heeft is 40 jaar op de verlichtingsmarkt. Vanaf 2007 hebben ze op internet 12 webwinkels. Er wordt verlichting aangeboden van grote gerenommeerde Nederlandse groothandelsbedrijven. Door deze manier van samenwerking kan men een hoge kwaliteit garanderen. De klant staat altijd centraal. Wanneer u vragen heeft is het altijd mogelijk een persoonlijk advies te krijgen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen of mailen.

Retourneren
Artikelen de niet aan de verwachting voldoen kunnen worden terug gestuurd. Dit kan binnen 14 dagen met een copie van de factuur en het ingevulde retourformulier. De verzendkosten zijn hierbij voor de koper. Het terugbetalen van het geldbedrag gebeurd binnen 10 dagen. Ook is het mogelijk de winkel te bezoeken. Hier kunt u de producten rechtstreeks bestellen en eventueel, als het op voorraad is, meenemen.

Super winkel!

Ervaring van M. F., toegevoegd op 4 maart 2021

Wij hadden al goede ervaringen met deze winkel maar na de meest recente aankoop, noemen wij het een superwinkel! Zoals wij benaderd zijn, probleem op is gelost, service, enz. daar kan menig ondernemer een voorbeeld aan nemen!

Ervaring van Laura De Rond, toegevoegd op 2 augustus 2015

Super grote showroom, al 3 keer lampen gekocht, zoveel keus is echt fijn.

Ervaring van Fiona, toegevoegd op 27 november 2014

Je krijgt mailtjes hoe het staat met je bestelling, ideaal.

» Verlichtingspecialist Review

Mijn ervaring plaatsen