Verschoore.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Verschoore.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Verschoore.nl

Foto Verschoore is fotospecialist sinds 1919. Begonnen met het maken van pasfoto's in omgeving Goes, heeft Verschoore zich ontwikkelt tot een speciaalzaak voor digitale foto- en videocamera’s met een webwinkel en 8 fysieke filialen in het zuiden van het land. Voor zowel professioneel als thuisgebruik.

Verschoore.nl is de webwinkel met een uitgebreid assortiment aan digitale foto- en videocamera's en accessoires. Enkele artikelen die tot het assortiment behoren zijn: spiegelreflexcamera's, videocamera's, objectieven, statieven, fototassen, scanners en telescopen. Verschoore heeft bekende merken als Canon, Nikon, Sony in het assortiment. Ook vind je in de webwinkel een online outlet waar je artikelen tegen hoge korting kunt kopen. Voor occasions kun je eveneens bij Verschoore terecht.

Een ander belangrijk onderdeel van verschoore.nl is de online fotoservice. Hier kun je onder meer zelf fotoboeken, kalenders, kaartjes en fotogeschenken samenstellen. De producten kunnen worden opgestuurd of afgehaald in een van de fysieke winkels. Wil je foto's van je mobiele telefoon laten afdrukken, dan kan dat met de Verschoore FotoSimpel App.

Ervaring van van De Gong, toegevoegd op 14 juli 2016

Laagste prijs die ik kon vinden voor de nieuwe camera van mijn dochter. Snel bezorgd ook.

Ervaring van Emily, toegevoegd op 4 juni 2016

Mijn pas aangekochte camera ging na 2,5 maand stuk, terug naar Verschoore en ze hadden alle begrip, ik mocht gratis en voor niets een nieuwe meenemen, dolblij had dit niet verwacht. hierbij dus een pluim voor Verschoore.

» Verschoore.nl review

Mijn ervaring plaatsen