Verstuureenbloemetje.nl ervaringen en beoordelingen

Iemand verassen met een bloemetje is natuurlijk altijd leuk. Vooral als niemand verwacht om een bloemetje te krijgen. Met verstuureenbloemetje.nl bestel je online een boeket bloemen en laat je deze thuisbezorgen. De ervaringen en beoordelingen zijn dan ook zeer positief van de gene die een bloemetje ontvangen heeft.

Mijn ervaring plaatsen

Over Verstuureenbloemetje.nl

Verstuureenbloemetje.nl is een kleurrijke website. Je kunt hier een boeket, maar ook knuffels en ballonnen bestellen. En deze opsturen naar iemand die je wil verassen. Je kunt hier al vanaf 9,99 een bloemetje bestellen.

Aanbod
Op de startpagina zie je een heleboel boeketten, met daaronder de prijs. Links op de website zie je een klein menu. Hier vind je het aanbod. Bijvoorbeeld Valentijnsdag boeketten, planten, grafstukken etc. Op deze manier kom je snel bij het bloemstuk dat je in gedachten had.

Zelf samenstellen
Als je heel creatief bent, en een specifiek idee in je hoofd hebt. Dan kun je er voor kiezen zelf een boeket samen te stellen. Tevens kun je de boeketten die aangeboden worden in verschillende maten bestellen.

Bestellen en betalen
De website heeft het thuiswinkelwaarborg keurmerk. De betaalmogelijkheden zijn uitgebreid. Zo kun je met PayPal, iDEAL, VISA en meer betalen. De verzendkosten bedragen 7.99 in de Benelux. Je kunt de bezorgdatum zelf kiezen.

Ervaring van F, toegevoegd op 26 december 2014

We zijn nu 10 dagen verder en het boeket staat nog steeds in bloei.

» Verstuureenbloemetje Review

Mijn ervaring plaatsen