Verycherry.nl ervaringen en beoordelingen

Vintage fashion het is helemaal hip en trendy alleen nog wel lastig te krijgen in Nederland. VeryCherry.nl maakt het voor iedereen mogelijk om er hip en trendy uit te zien. Met behulp van ervaringen en beoordelingen kom je er al snel zelf achter wat nu echt hip en trendy is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Verycherry

Very Cherry is gespecialiseerd in kleding met een retro-tintje. De webshop geeft je een throwback naar vervlogen tijden: alle producten zijn geïnspireerd door bepaalde jaren en decennia. Very Cherry heeft ook een echte winkel, waardoor ze je ook kunnen adviseren met passend advies.

Het bedrijf
Very Cherry is begonnen als winkel in Rotterdam, geïnspireerd door films en mode uit de jaren '50. Daarmee zijn ze toonaangevend op het gebied van 1950's mode: de kleding van Very Cherry kom je vaak tegen in modebladen en niet onregelmatig laat ook een televisiester zich zien in een van deze outfits. Very Cherry voert tevens een eigen kledingmerk onder dezelfde naam.

Het aanbod
Het aanbod bestaat uit kleding, schoenen en accessoires, allen voorzien van een tintje uit de jaren '50. Naast een winkel vol met jurken geïnspireerd door de fifties beschikt Very Cherry over een koopjeskelder met véél afprijzingen. Daarnaast verzorgt het bedrijf ook met regelmaat modeshows.

Ervaring van Marlice, toegevoegd op 17 augustus 2014

kan bij jullie altijd wel slagen, veel leuke vintagekleding

» Verycherry Review

Mijn ervaring plaatsen