Verzekeringen.com ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Verzekeringen.com en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Verzekeringen.com

Verzekeringen.com is één van de grootste vergelijkingssites op het gebied van verzekeringen. Naast de gebruikelijke woon -en reisverzekeringen biedt de site ook een groot aantal aan andere vergelijkingen voor verzekeringen aan.

Zo zijn er verzekeringen te vergelijken voor leven, zorg en recht. Maar ook de autoverzekeringen mogen niet achterblijven bij verzekeringen.com

Het systeem werkt vrij gemakkelijk, de site zit eenvoudig in elkaar en het is vrijwel altijd duidelijk welke type verzekering wordt vergeleken. Een voorbeeld is het vergelijken van autoverzekeringen. Het enige wat je hoeft te doen is het invullen van je geboortedatum en het kenteken opgeven. Na het klikken op de knop 'verzekeringen vergelijken' wordt je naar een scherm gebracht waar alle mogelijke autoverzekeringen worden aangeboden. Een keuze maken is het enige wat nog van je gevraagd wordt.

Verzekeringen.com is niet alleen een betrouwbare site, maar geeft ook de informatie op een leuke en vrijblijvende manier. Verzekeringen vergelijken was op deze manier nog nooit zo makkelijk.

Ervaring van T, toegevoegd op 14 juni 2015

Overgestapt naar ASR via de site, werkt prima, snelle reactie en mails dat de overstap in gang is gezet.

» Verzekeringen.com Review

Mijn ervaring plaatsen