Verzekeruzelf ervaringen en beoordelingen

Lees de ervaringen en reviews over Verzeker uzelf en bekijk of dit bedrijf wat voor jou is. Alle ervaringen zijn geschreven door klanten van Vezeker Uzelf. Zelf jouw personlijke mening achterlaten over dit bedrijf is uiteraard ook mogelijk.

Mijn ervaring plaatsen

Over Verzekeruzelf.nl

Verzekeruzelf.nl is een website die zich, zoals u al wel had kunnen raden, toespitst op het verkopen van verzekeringen. De naam is duidelijk en geeft de internetsurfer meteen een idee waar de site voor staat. De intropagina van verzekeruzelf.nl is uitnodigend en gebruiksvriendelijk. U kan via een snelkeuze meteen kiezen voor de autoverzekering, die ongetwijfeld bij de meest gevraagde verzekeringen van de website hoort. Op deze manier willen de webdesigners van verzekeruzelf.nl mensen die hiernaar op zoek zijn zo snel mogelijk van dienst zijn. Maar het aanbod van de verzekeraar gaat uiteraard veel verder dan enkel de autoverzekering. Verzekeruzelf.nl biedt niet minder dan 30 soorten verzekeringen aan, allemaal aan een zeer gunstig tarief. Volgende opsomming is een greep uit het aanbod dat u op verzekeruzelf.nl kunt verwachten: een reisverzekering, een ongevallenverzekering, een dierenverzekering en een motorverzekering. Al deze categorieën zijn nog verder ingedeeld in meer gedetailleerde subcategorieën. Bij een dierenverzekering kan u bijvoorbeeld nog kiezen tussen een honden-, katten-, of paardenverzekering. Een website met een breed aanbod dus, zeker het bezoeken waard.

Ervaring van , toegevoegd op 12 december 2018

Snel afgesloten

Ervaring van Johannes, toegevoegd op 8 september 2014

Het afsluiten van een auto verzekering ging razendsnel.

goed geholpen

Ervaring van Rien, toegevoegd op 12 maart 2014

De autoverzekeringen van onze 2 wagens lopen via verzeker uzelf. Toen onze autoruit was ingeslagen is deze binnen 12 uur gerepareerd zodat we niet bang hoefden te zijn voor inbraak.

zoek telefoonnummer

Ervaring van Marcel A., toegevoegd op 21 augustus 2013

Waar kan ik het telefoonnummer vinden van Verzekeruzelf, heb een vraag over een wijziging van mijn autoverzekering.

» Verzekeruzelf.nl Review

Mijn ervaring plaatsen