VGZ Ervaringen en Reviews

Lees reviews, klachten, ervaringen en beoordelingen over de VGZ zorgverzekering. Ook lees je de laatste informatie over dit bedrijf en vindt je er collectieve kortingen.

Mijn ervaring plaatsen

Over VGZ

Meer dan 4,2 miljoen klanten hebben hun zorgverzekering lopen via VGZ. Met 65 jaar ervaring is dit geen nieuwkomer in de zorgbranche. Het hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem. Het declareren van een zorgnota kan je online doen. VGZ streeft er naar om het bedrag dan z.s.m. op jouw rekening bij te schrijven. Wil je liever jouw declaratie per post doen, dat kan ook, de betaling kan dan iets langer duren. De klantenservice is onder meer via Twitter en Facebook te bereiken.

Weinig zorgkeuze

Ervaring van Nes, toegevoegd op 27 december 2018

Vorig jaar overgestapt naar united consumers/vgz. Bijna alle zorg wat ik heb gehad krijg ik niet vergoed. Dus wat ik 'bespaarde' heb ik kunnen gebuiken om de rekeningen mee te betalen. United consumers heeft zeer weinig keuze uit zorgaanbieders. Nu nog meer blijkt. Ik ga terug naar mijn vertrouwde zorgverzekering waar ik me vertrouwd voelde. Daar heb ik bijna alles vergoed gekregen. Maar nu moet ik diep in de buidel tasten.

Tevreden

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 11 december 2018

» VGZ beoordeling

Mijn ervaring plaatsen