Viadennis.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Viadennis.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Viadennis.nl

Bent u op zoek naar accessoires voor uw laptop? Heeft u uw laptop nodig in de auto of is uw accu niet meer wat het geweest is? Bij viadennis.nl vindt u altijd een geschikte oplossing voor deze problemen. Viadennis.nl heeft bijna elk soort accu en oplader op voorraad en beschikt over een overzichtelijke webshop. Van Lenovo tot Acer, van Dell tot Apple. Viadennis.nl heeft het allemaal voor u klaarliggen.
Naast de overzichtelijke webshop waarin u stap voor stap meegenomen wordt naar het juiste product is er ook de mogelijkheid om een zogenaamd "terugbelverzoek" in te dienen. Wanneer u uw telefoonnummer invoert wordt u zo snel mogelijk gebeld door een van de klantenservicemedewerkers die u stap voor stap begeleiden bij het vinden van het juiste product.
Daarnaast staat Viadennis ook absoluut voor kwaliteit en service en geeft u daarom 30 dagen de tijd om uw artikel te retourneren. Tevens biedt deze webshop u één jaar garantie, tenzij anders aangegeven.
Kortom: bent u op zoek naar accessories voor uw laptop? Viadennis.nl heeft het voor u liggen!

Superservice

Ervaring van Mark, toegevoegd op 23 augustus 2017

Zulke winkels maak je helaas maar weinig mee. Vriendelijk en deskundig personeel en binnen 15 uur mijn pakket in huis. Voorbeeld voor veel andere webshops. M de Jong

laptop accu

Ervaring van r.kluvers, toegevoegd op 16 mei 2017

laptop accu besteld, paste niet goed na contact met Viadennis is er een nieuwe (gratis)opgezonden deze paste uitstekend. Prima service en snelle levering *****

snel en goed

Ervaring van Evert, toegevoegd op 12 februari 2017

snel en goed

snel en goed

Ervaring van Evert, toegevoegd op 12 februari 2017

snel en goed

Super snel!

Ervaring van Rens, toegevoegd op 15 juni 2016

*Ploink* "Uw batterij heeft nog 5%." Kak... Oplader kapot. Met die laatste 5% batterij naar ViaDennis.nl en binnen 20 uur een nieuwe lader in huis! Top!

nette en snelle service

Ervaring van CM Groot, toegevoegd op 9 december 2015

Pas geleden had ik een accu voor mijn laptop besteld, of ik de verkeerde had besteld of een verkeerde geleverd had gekregen is niet helemaal duidelijk. samen met een schrijven retour gestuurd, heb netjes binnen een paar dagen de juiste toegestuurd gekregen zonder verdere kosten. Dit vindt ik erg netjes en perfect opgelost en helemaal klant gericht verwerkt.

Ervaring van Laurens, toegevoegd op 19 mei 2015

Nieuwe accu voor mijn oude laptop was snel in huis, hij gaat weer super lang mee. Duidelijke site en goede prijzen.

Ervaring van Mommie, toegevoegd op 3 april 2015

Snel antwoord op mijn vraag, daarna besteld en 2 dagen later mijn pakketje al in huis.

» Viadennis.nl review

Mijn ervaring plaatsen