Viata.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Viata.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Viata.nl

Viata.nl is een online apotheek. Het bedrijf achter de site is van oorsprong Belgisch en heet Apotheek Vermeer NV, gevestigd te Bilzen. De apotheek titularis van deze keten is Kristien Vanmeer. Via Viata.nl biedt zij alles aan wat je van een apotheek verwacht, maar dan online.
Viata heeft zo een hele resem troeven. Ten eerste kun je hier niet alleen online terecht voor alle aankopen die je anders ter plaatse moet uitvoeren, je wordt hier ook online bijgestaan. Hiervoor wordt een beroep gedaan op tal van gespecialiseerde assistenten, waarmee je rechtstreeks kunt chatten. Heb je algemener advies nodig, dan kun je ook terecht bij de blogs of in de uitgebreide adviessectie.
Naast het volledige aanbod en de uitstekende kwaliteitsservice is verder uiteraard vooral de beschikbaar en de leversnelheid van deze online apotheek indrukwekkend te noemen. De shop is immers 24/7 open. Bestel je jouw product voor 19u, dan krijg je het de volgende dag al thuisbezorgd.

prijzen enorm omhoog

Ervaring van Cornelia, toegevoegd op 22 december 2020

de producten die ik besteld had, zijn op zich correct geleverd. Toen ik echter een dag later iets wilde bij bestellen, bleek de prijs van het product van 56,70 euro omhoog te zijn gegaan naar 72,00 euro!!! Hierover heb ik gebeld, maar er werd niets aan de prijs gedaan. Dit vond ik wel vreemd.

Goede snelle service

Ervaring van Anita , toegevoegd op 11 augustus 2020

Viata had de zelfzorgmedicatie die ik nodig had voor een goede prijs en kon snel leveren. Via track en trace wist ik wanneer ik het zou ontvangen. Zat zelfs een bedankkaartje bij. Ik ben erg tevreden.

product en levering

Ervaring van wesseling, toegevoegd op 25 maart 2020

Dit is een zeer betrouwbare winkel. ze leveren op tijd,houden je keurig op de hoogte van eventuele veranderingen en de producten zijn super!!!

Eerste bestelling

Ervaring van N.F. Uden, toegevoegd op 24 maart 2019

Gisteren 23-03-2019 heb ik, een dag na mijn bestelling, de eerste levering ontvangen van Viata online apotheek. Toen ik de doos met de bestelde producten opende vond ik een handgeschreven kaart erbij ondertekend door Frank. In deze "moderne" tijd is het moeilijk om überhaupt iemand, bij een bedrijf, aan de telefoon te krijgen voor een persoonlijk onderhoud en advies. Dat Viata de moeite neemt om hun cliënteel via een persoonlijke boodschap te bedanken vindt ik SUPER en respectvol. M.v.g. Frans Uden

Ervaring van Désiree, toegevoegd op 16 augustus 2018

Bestelling volgende dag al in huis en keurig verpakt!

Super snel

Ervaring van Yolanda, toegevoegd op 22 juni 2017

Binnen 24 uur mijn bestelling ontvangen. Keurig netjes.

Ervaring van v. Boxtel, toegevoegd op 25 mei 2016

Snelle levering, netjes in een doos verpakt. Bestelde product was goed

Bestelling cr�¨mes

Ervaring van Jos Rijks, toegevoegd op 4 mei 2016

Voor het eerst kennis gemaakt met de online Apotheek Viata gevestigd in Belgi�«. Absoluut een aanrader. De cr�¨mes waren aanzienlijk goedkoper en de bestelling werd de volgende dag al afgeleverd. Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden van het verzenden van mijn bestelling via e-mail. Een zekere Anouk heeft mijn bestelling ingepakt en ik vond zelfs een handgeschreven kaartje bij mijn pakketje. Ook wat samples. Al met al een aanrader.

Prima service

Ervaring van Carolien, toegevoegd op 2 februari 2016

Online gezocht naar een creme en ik kwam uit bij Viata. Voor mij een onbekend bedrijf maar toch besteld. Ik kreeg mijn artikel netjes en op tijd geleverd en daarnaast zelfs een handgeschreven bedankje voor de aankoop. Netjes, dat hier de tijd voor genomen is want zoiets verwacht je tegenwoordig niet meer. Het enige nadeel vond ik de verzendkosten, die toch wel hoog zijn. Als je boven een bepaald bedrag besteld heb je geen verzendkosten maar ik had alleen dit artikel nodig. Al met al goede service en een betrouwbaar bedrijf, dat mag gezegd worden!

Ervaring van E, toegevoegd op 17 augustus 2015

Vakkundige medewerkers, weten direct antwoord op je vragen.

Ervaring van S V D, toegevoegd op 13 mei 2015

Heel fijn dat jullie op zo'n korte termijn konden leveren.

» Viata.nl Review

Mijn ervaring plaatsen