Vidaxl.nl ervaringen en beoordelingen

“Groots leven voor weinig” doe je met VidaXL.nl. Je vindt er meubels en andere woon accessoires. Deze website beweert 4 sterren te hebben gekregen op Trustpilot. Beoordelingen zien van een onafhankelijke website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vind hier ook reviews over de producten en de webwinkel van VidaXL met daarin ervaringen die klanten gehad hebben.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Vidaxl

Groots leven voor weinig, dat is wat Vida XL wil overbrengen aan haar klanten op de website. Je kunt hier een scala aan producten vinden om dit streven waar te maken. De website van Vida XL is zeer gebruiksvriendelijk. Je kan makkelijk de beste aanbiedingen op de website vinden en via een categorie vindt je snel het product dat je zoekt.

Omschrijving
De producten worden erg netjes weergeven met een afbeelding waar je op in kan zoomen. Verder worden er de nodige specificaties van een product gegeven. Ook is er de nodige feedback te lezen van andere klanten.

Veilig
Naast producten die gewoon een reguliere prijs hebben, is het bij Vida XL ook mogelijk om producten te kopen op de online veiling. Je kan een bod doen, dat uiteraard hoger is dan het vorige bod. Dit kan er zowaar voor zorgen dat je een product wint tegen een prijs die veel lager ligt dan de winkelprijs.

» Vidaxl Review

Mijn ervaring plaatsen

Vidaxl.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews