Vijverexpress.nl ervaringen en beoordelingen

Het onderhouden van een vijver kost vaak veel tijd en geld. Met de vijverexpress.nl kan je zelf ervoor zorgen dat je geld bespaart op de aanleg van je vijver of onderhoud. De online vijverspecialist verkoopt volgens de beoordelingen en ervaringen namelijk de meest voordelige producten voor je eigen vijver.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Vijverexpress.nl

VijverExpress.nl is een online vijvercentrum waar klanten terecht kunnen voor alle benodigdheden voor de aanleg en het onderhoud van een vijver.

Het bedrijf
Ieder voorjaar is het tijd voor vijverbezitters om hun water in orde te hebben. Vijverexpress.nl steunt hen in het onderhoud en biedt een groot assortiment vijverartikelen die je gemakkelijk online kunt bestellen. Ze garanderen een snelle levering en een veilige manier van bestellen. Achteraf betalen is óók mogelijk. Mocht je er toch niet uitkomen, dan is hun klantenservice bereikbaar voor verschillende soorten vragen.

Het aanbod
Vijverartikelen zijn hier in alle soorten en maten te koop. Te denken valt aan voorgevormde vijvers, maar ook aan vijverfolie en aansluitmateriaal. Ook watervallen en fonteinen behoren tot het zeer ruime assortiment van Vijverexpress.nl. Daarnaast verkoopt de website verschillende soorten vijverpompen, waaronder filter-, fontein- en dompelpompen, vijverfilters en voorzieningen op het gebied van verlichting en stroom. Ornamenten voor vijvers zijn eveneens beschikbaar, variërend van ingebouwde beeldjes tot zogenaamde spuitfiguren.

» Vijverexpress.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Vijverexpress.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews