Vikingdirect.nl ervaringen en beoordelingen

Vikingdirect.nl is de website die je verder helpt bij het uitzoeken van je nieuwe kantoorinrichting. Maar ook voor papier, inkt toners en andere kantoorbenodigdheden kan je terecht in de online shop van Viking. Lees vandaag nog de ervaringen en beoordelingen van anderen ondernemers die hier graag shoppen voor kantoorbenodigdheden.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Viking Direct

Op de webshop van Viking is er vooral gewoon veel te vinden. Het lijkt erop alsof ze dit ook willen uitstralen op de openingspagina. Er staan zeer veel opties weergeven. Eigenlijk iets te veel als je niet even de tijd neemt het allemaal even rustig op je in te laten werken. Eenmaal even alle indrukken laten bezinken zie je wat Viking allemaal te bieden heeft.

Aanbiedingen
Bij Viking hebben ze een veelvoud aan producten en de nodige aanbiedingen. Vaak 2+1 acties doen de rondte als ook wat speciale deals. Verder zijn er de nodige extraatjes, zoals de 99 cent shop en een heus besparingsysteem.

Veel te bieden
Viking heeft de klant veel te bieden. Dit zorgt er dan misschien wel voor dat het erg druk is op de pagina, maar ook dat de klant veel te kiezen heeft. Vele producten zijn er in een veelvoud van kleuren. Ook is er de nodige productinformatie en beoordelingen van klanten die al eerder iets bij Viking gekocht hebben.

» Viking Direct Review

Mijn ervaring plaatsen

Vikingdirect.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews