Vikingdirect.nl ervaringen en beoordelingen

Vikingdirect.nl is de website die je verder helpt bij het uitzoeken van je nieuwe kantoorinrichting. Maar ook voor papier, inkt toners en andere kantoorbenodigdheden kan je terecht in de online shop van Viking. Lees vandaag nog de ervaringen en beoordelingen van anderen ondernemers die hier graag shoppen voor kantoorbenodigdheden.

Mijn ervaring plaatsen

Over Viking Direct

Op de webshop van Viking is er vooral gewoon veel te vinden. Het lijkt erop alsof ze dit ook willen uitstralen op de openingspagina. Er staan zeer veel opties weergeven. Eigenlijk iets te veel als je niet even de tijd neemt het allemaal even rustig op je in te laten werken. Eenmaal even alle indrukken laten bezinken zie je wat Viking allemaal te bieden heeft.

Aanbiedingen
Bij Viking hebben ze een veelvoud aan producten en de nodige aanbiedingen. Vaak 2+1 acties doen de rondte als ook wat speciale deals. Verder zijn er de nodige extraatjes, zoals de 99 cent shop en een heus besparingsysteem.

Veel te bieden
Viking heeft de klant veel te bieden. Dit zorgt er dan misschien wel voor dat het erg druk is op de pagina, maar ook dat de klant veel te kiezen heeft. Vele producten zijn er in een veelvoud van kleuren. Ook is er de nodige productinformatie en beoordelingen van klanten die al eerder iets bij Viking gekocht hebben.

Mooi op tijd

Ervaring van John Groome, toegevoegd op 11 december 2017

De levering is erg stipt, correct verpakt en meestal ook wel betaalbaar..

Prima afhandeling, aanstootgevend prijsbeleid

Ervaring van Fred van Leeuwen, toegevoegd op 17 januari 2017

Ik bestelde wat supplies bij Vikingdirect en dat is prima en vlot afgehandeld. Wat me wel trof was: - Dat Viking blijkbaar alleen met een concurrerende prijs werkt, als je via het Advert-gebied van Google binnenkomt (mijn DVD+R dvd�s kostten zo incl. BTW � 5,80 , maar als ik ze direct op de Viking-site zocht � 7,25; voor de DVD+RW�s was dat resp. � 3,98 en � 5,19). Dat komt niet direct prettig en betrouwbaar over. - Dat er een vreemd-onverwachte, �negatieve kwantumkorting� geldt voor Verbatim DVD+R: de site vermeldt voor een spindle met 25 stuks � 7,25, voor een spindle met 50 stuks � 29,03. De laatsten zijn dus tweemaal zo duur!

Viking Waarborg Plus

Ervaring van Roel, toegevoegd op 19 oktober 2015

Tot mijn verbazing moet ik bij bestelling een 'Viking Waarborg Plus' betalen van â�¬ 2,- per order. Dit is geen optie, maar wordt standaard bij de bestelling opgeteld. Deze Waarborg is een verzekering tegen verlies en/of beschadiging. Het is raar dat je daar voor moet betalen want wettelijk is een leverancier sowieso verplicht tot correct leveren. Als de artikelen bij levering beschadigd zijn, niet functioneren of tijdens transport verloren zijn gegaan is de leverancier verantwoordelijk, niet de consument. Daar is geen extra verzekering voor nodig. Ik had het correcter gevonden wanneer Viking de consument z�©lf laat kiezen of hij deze 'Waarborg' wenst af te nemen. Bij �©�©n van mijn vorige werkgevers heb ik deze optie voor ons account door Viking uit laten schakelen

Ervaring van Paulus, toegevoegd op 8 maart 2015

Wordt altijd netjes naar boven gedragen, ons kantoor zit op 3 hoog.

Ervaring van T, toegevoegd op 17 oktober 2014

Had per ongeluk verkeerde afleveradres opgegeven, gelukkig stuurden ze een mail of het adres wel klopte.

» Viking Direct Review

Mijn ervaring plaatsen