VILA ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Vila.com en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over VILA

Vila.com
Wanneer je als vrouw er verzekerd van wilt zijn dat je goede en mooie producten draagt dan kun je deze bestellen op villa.com Hier vind je alle vrouwenkleding zoals jurken, topjes, jassen, broeken, leggings, shorts, jumpsuits, vesten en nog vele andere artikelen

Geschiedenis
VILA is een bedrijf dat al zeer lang ervaring heeft. Het is opgericht in 1994 en is een onderdeel ban Bestseller dat al in 1975 was opgericht. Vila heeft veel winkels zoals in Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Duitsland, Ierland, Estland, IJsland en Scandinavië. Vila wil het mogelijk maken dat de dames zich zeer mooi kunnen kleden tegen een betaalbare prijs.

Retourneren
Wanneer je het retourlabel gebruikt is het terugsturen van het product gratis. Je kan het binnen 14 dagen terugsturen. De terugbetaling van het product zal uiterlijk binnen 14 dagen plaats vinden. Het is belangrijk dat je eerst de voorwaarden goed doorleest hoe het product moet worden teruggestuurd. Je moet het product weer plaatsen in de bijbehorende plastic tas of in de schoenendoos.

Ervaring van Marleen, toegevoegd op 16 augustus 2016

Koop meerdere keren per jaar kleding, snel in huis, als iets niet past ook snel je geld terug wat ik wel belangrijk vindt.

» VILA review

Mijn ervaring plaatsen