VillaXL ervaringen en beoordelingen

Een vakantiehuisje vinden in Nederland of in het buitenland valt soms niet mee. Vaak kom je terecht in een Center Parcs waar je veel geld betaalt voor een vakantiewoning. VillaXL helpt je met het vinden van een vakantiewoning in het buitenland voor een voordelige prijs. Lees de ervaringen van andere vakantiegangers in combinatie met hun beoordelingen op onze website.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over VillaXL

Bij VillaXL huurt u de mooiste, bijzonderste accommodaties in de belangrijkste vakantielanden van Europa. Of u nu op zoekt bent naar een luxe villa op het partyeiland Ibiza of een sportief chalet in een wintersportgebied bij VillaXL bent u aan het juiste adres.

Bijzondere accommodaties

Al sinds 2005 bemiddelt VillaXL bij de verhuur van vakantieaccommodaties. Alle huizen worden door de medewerkers zorgvuldig geselecteerd zodat u altijd op de mooiste plekjes uw vakantie doorbrengt. Elke accommodatie wordt persoonlijk bezocht en jaarlijks gecontroleerd, zodat de kwaliteit gewaarborgd is.
VillaXL heeft verschillende vestigingen in Europa. Mocht u problemen ondervinden dan staan de medewerkers van de lokale vestigingen uiteraard voor u klaar.

Belgische Ardennen

Door de jaren heen heeft VillaXL veel mooie, bijzondere huizen geselecteerd in de Belgische Ardennen. Alles is hier te vinden, groepshuizen voor meer dan 25 personen voor een familiereünie of juist een klein knus huisje voor een rustig weekend bij de openhaard met het gezin.

» VillaXL Review

Mijn ervaring plaatsen

VillaXL ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews