Visdealshop.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Visdealshop.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Visdealshop.nl

Visfanaten kunnen alles voor hun hobby vinden op de webwinkel VisDealshop.nl. De artikelen op de webwinkel zijn onderverdeeld in categorieën. Zo kun je afhankelijk van op welke vis je vist, het juiste artikel vinden.

Bestellingen worden zo spoedig mogelijk verzonden. Er worden geen beloftes gedaan qua levertijd. In de algemene voorwaarden is wel te vinden dat levering binnen 30 dagen plaatsvindt. Wanneer een bepaald artikel niet binnen deze tijd te leveren is krijg je hiervan bericht. Bestellingen kun je plaatsen op de webwinkel. Vanaf €50 worden er geen verzendkosten berekend. Bij elke bestelling vanaf €7.50 ontvang je een leuk presentje extra. Wanneer je je bestelling ontvangen hebt en het blijkt toch niet het juiste artikel te zijn kun je deze retourneren binnen 14 dagen. Op de homepagina van de webshop vind je verschillende klantenervaringen. Deze zijn veelal lovend.

Wanneer je advies nodig hebt krijg je telefonisch advies. Het telefoonnummer van de klantenservice is op de website te vinden. Wanneer je de artikelen toch in het echt wil bekijken is de mogelijkheid aanwezig om de showroom te bezoeken op werkdagen.

Top service

Ervaring van Pieter, toegevoegd op 29 november 2022

Een paar maanden terug hengel gekocht, deze brak met vissen midden door. Mail gestuurd, hengel terug gestuurd en direct een nieuwe gekregen. Geen gezeur, gewoon probleem opgelost. Top

Ervaring van Philip, toegevoegd op 19 juni 2015

Leuke webshop voor een fervent visser zoals ik, ze hebben verstand van zaken, meerdere mailtjes al van ze gehad met leuke producten. Nu al 3 bestellingen gedaan bij ze.

» Visdealshop.nl review

Mijn ervaring plaatsen