Visiondirect.nl ervaringen en beoordelingen

Visiondirect.nl is de online shop voor contactlenzen. Raken jouw lenzen binnenkort op? Dan kan je ze in de online shop bestellen tot wel 45% voordeliger dan bij de opticien. Reden genoeg om eens online te gaan shoppen voor nieuwe lenzen. Ervaringen en beoordelingen over de kwaliteit van de lenzen lees je hier online.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Visiondirect.nl

Mensen die de oude naam bekend waren namelijk « Lensbase » weten dat vanaf heden die naam veranderd is naar Vision Direct. Bij Vision Direct kan je onder andere terecht voor al je vertrouwde contactlenzen en kleurlenzen die je gemakkelijk en snel online kan kopen. In feite zijn het dezelfde contactlenzen en kleurlenzen die je bij een vertrouwde opticien kan kopen, maar in plaats van teveel geld te hoeven betalen, betaal je bij Vision Direct een eerlijke prijs. Men verkoopt onder andere Acuvue, Daillies, Air Optix en Ciba Vision. Als je toevallig opzoek bent naar betaalbare lenzen zoek dan niet verder want je hebt het al gevonden.

Voordelen Vision Direct

De top drie van de voordelen voor Vision Direct zijn: je producten worden supersnel thuisbezorgd. Bestel je voor 21.00 ‬ôs avonds, dan heb je de volgende dag alles al in huis. Er is een grote selectie aan producten en op de site kan je allemaal reviews lezen van mensen. Om een persoonlijk contact te keken, kun je bellen naar de klantenservice of de manager persoonlijk e-mailen. Men heeft alle troeven in huis om je te voorzien van de beste lenzen.

» Visiondirect Review

Mijn ervaring plaatsen

Visiondirect.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews