Viswinkel.nl ervaringen en beoordelingen

We bestellen steeds meer online en toch vinden we het nog een beetje gek om vis of vlees online te bestellen. Met de viswinkel.nl komt hier verandering in en bestel je alleen de meest verse vis online. Ervaringen en beoordelingen overtuigen je ook om verse vis in huis te halen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Viswinkel.nl

Op viswinkel.nl kun je verse vis, visschotels, sushi en meer bestellen. Het aanbod is zeer uitgebreid. Zo kun je hier ook voor allerlei sauzen, kruiden en specerijen terecht.

Verschillende categorieën
Boven in de website zie je een menu met diverse categorieën. Zo kun je hier onder andere selecteren op verse vis, kant & klaar of Sushi. Je kunt je eigen account aanmaken op viswinkel.nl. Dan gaat het bestellen de tweede keer een stuk sneller.

Contact
Als je vragen hebt over je bestelling, of over de producten, kun je beneden op het kopje contact klikken. Hier kun je een formulier invullen met je vraag. Vervolgens neemt viswinkel.nl zo snel mogelijk contact met je op.

Betalen
Er zijn meer dan genoeg betaalmogelijkheden. Zo kun je met Afterpay betalen, maar ook met iDEAL VISA. Viswinkel heeft het webshop keurmerk. De verzendkosten bedragen in Nederland 5,95. De producten worden dan in een koeltas naar je toegebracht.

Ervaring van Roel, toegevoegd op 12 februari 2015

De vis kwam precies op tijd aan en was goed gekoeld.

» Viswinkel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen