Vitacijn.nl ervaringen en beoordelingen

Vitacijn.nl is de website voor iedereen die gewoon lekker vitaal en gezond wil leven. Al meer dan dertig jaar is de website gespecialiseerd in producten voor iedereen die gezond wil leven. Met behulp van ervaringen en beoordelingen in de productwijzer kies je altijd de juiste producten om je immuunsysteem te versterken.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vitacijn.nl

Bij vitacijn.nl kun je terecht voor alles omtrent gezond en vitaal leven. De mensen achter Vitacijn hebben al meer dan 30 jaar ervaring in voedingssupplementen. Ze kunnen je daardoor van de juiste adviezen voorzien, wanneer je bijvoorbeeld meer informatie wil inwinnen over gezonder leven. Zo kunnen ze helpen bij het juiste advies om op een verantwoorde manier te sporten of om je kind te helpen bij de juiste voedingsmiddelen.

Naast dat je veel advies kunt inwinnen hebben ze ook een veelvoud aan producten, zodat je na een gedegen advies precies die producten kan kopen die bij jou behoefte passen. Ze proberen goed samen te werken met klanten. Die geven namelijk feedback over de verschillende producten die ze in het assortiment hebben. Dit geeft inzicht in ervaringen van andere mensen, zodat jij kunt afwegen of een product bij je past.

Alle producten zijn online te bestellen en worden boven de 35 euro gratis thuis bezorgt.

Wegens corona niet geleverd maar ruimschoots goedgemaakt

Ervaring van Esther, toegevoegd op 25 maart 2020

Ik had een slechte ervaring omdat ik na 1 een week nog niets ontvangen en gehoord had maar ik ben inmiddels gebeld door iemand van het bedrijf die beloofd heeft alles ruimschoots in orde te maken. Wegens corona zijn enkele artikelen niet geleverd en daardoor kon de bestelling niet weg. Wegens enorme drukte kon de mail en telefoon niet snel beantwoord worden. Ik krijg nu vervangende produkten en heb een excuus gekregen. Dus ik verwacht nu binnenkort mijn produkten.

Vergissing met levering

Ervaring van M.Manders, toegevoegd op 11 april 2017

Mijn ervaring is geweldig heb bij een levering een vergissing gehad Heb dit gemeld en is onmiddellijk perfect opgelost.dit schept vertouwen

Ervaring van Leo, toegevoegd op 29 november 2014

De klantenservice was zeer vriendelijk, pakketje wordt vandaag nog opgezonden, is een last minute gevalletje voordat we op vakantie.

» Vitacijn.nl Review

Mijn ervaring plaatsen