Vitaminedesk.eu ervaringen en beoordelingen

Vitamines zijn de draaiende factor in ons lichaam. Onbewust krijgen we vaak te weinig vitamines binnen met alle gevolgen van dien. Gelukkig kunnen we dit met behulp van ervaringen van anderen eenvoudig zelf aanpakken bij de vitaminedesk.eu. Lees nu zelfs de beoordelingen over deze website en vul morgen nog jouw vitamines aan.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vitaminedesk.eu

Vitaminedesk.eu is een webwinkel waar je terechtkunt voor allerlei soorten voedingssupplementen van verschillende merken, waaronder een serie biologische merken.

De supplementen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Naast de mogelijkheid om gebruik te maken van de zoekfunctie, kun je op de site apart bladeren door de collectie vitamines of het assortiment aan mineralen. Ook supplementen voor het aanvullen van je aminozuren en andere vetzuren zijn apart door te kijken.

Wanneer je op zoek bent naar supplementen voor een specifiek doeleind, bijvoorbeeld voor het ondersteunen van je spieren of om af te slanken, kun je door op 'specials' te klikken eenvoudig op zoek naar de bijbehorende pilletjes, capsules of olie.

De website is te bekijken in vier talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Verzending is zowel binnen Nederland als naar het buitenland mogelijk. Onder voorwaarden kun je artikelen die je toch niet wilt hebben op eigen kosten retourneren. Bij vitaminedesk.eu kun je betalen met zowel Ideal als met credit card.

Ervaring van W, toegevoegd op 19 oktober 2014

Website ziet er ouderwets uit, maar de levering was wel vlot en modern :D

» Vitaminedesk.eu Review

Mijn ervaring plaatsen