Vitamins.nl ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Vitamins.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vitamins.nl

De website vitamins.nl heeft van alles op het gebied van gezondheid. In de eerste plaats verkopen ze vitamines, zoals hun naam al doet vermoeden, maar ze hebben meer dan dat.
Ze hebben hun producten onderverdeeld in vier categorieën: zwangerschap, vitamines, weerstand en intiem. Je kunt bovenaan de pagina je keuze maken.
Op de pagina zwangerschap variëren de producten van foliumzuurtabletten tot zwangerschapstesten. Ook hebben ze in hun assortiment middelen die van pas komen na de zwangerschap, tot een compleet kraampakket aan toe.
Onder het kopje weerstand kun je allerlei weerstandsbevorderende preparaten vinden. Maar ook andere zaken, als hoestdranken en nicotinepleisters.
Ze verkopen op vitamins.nl ook artikelen voor mensen met diabetes. Je kunt er onder andere teststrips kopen, maar ook sachets met vloeibare glucose.
Ten slotte vind je bij intiem van alles wat je onder die noemer kunt verwachten. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld massage-olie.

Ervaring van Lars Made, toegevoegd op 26 juli 2015

Vele malen goedkoper dan concurrentie.

Ervaring van Donk, toegevoegd op 6 januari 2015

Goed geprijsd en snel pakketje in huis.

Ervaring van John, toegevoegd op 17 augustus 2014

Via de nieuwsbrief nog een promotiecode gekregen, scheelt toch weer 2,50 euro. Als jullie vaker codes sturen zal ik vaker bestellen.

» Vitamins.nl Review

Mijn ervaring plaatsen