Vitaminstore ervaringen en beoordelingen

Het laatste nieuws en ervaringen over Vitaminstore lees je op deze pagina. Alle beoordelingen tesamen vormen een onafhankelijk beeld van de betrouwbaarheid van deze webshop. Zelf een ervaring toevoegen over Vitaminstore is ook mogelijk.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vitaminstore

Op de website van Vitaminstore vind je alle informatie over het online assortiment van de Vitaminstore. Je kunt direct op de website bestellen, maar je kunt het ook gebruiken als een oriëntatie, zodat je goed beslagen ten ijs komt in een winkel van de vitaminstore.

Vitaminstore verkoopt allerlei vitamines, voedingssupplementen en andere gezondheidsproducten die je helpen om gezond, sportief en mooi te blijven. Dit zijn ook direct de drie categorieën die je op deze site vindt: health (gezondheid), sports (sporten) en beauty (schoonheid).

In de categorie health vind je producten die erop gericht zijn om je gezond te houden of te maken. Je kunt dan denken aan multi-vitamines, maar ook aan probiotica of speciale vitamines voor zwangere vrouwen.

In de categorie sports vind je producten voor sporters. Voorbeelden hiervan zijn producten voor spiergroei, energie en vetverbranding.

In de laatste categorie beauty vindt je producten die je mooier maken. Producten voor je haar, je lichaam en je huid kun je hier vinden.

Grote doos

Ervaring van Marjolijn, toegevoegd op 13 oktober 2014

De doos was wel heel groot, het zou handig zijn als de volgende keer de bestelling door de brievenbus past.

Favoriete winkel

Ervaring van Molenaar, toegevoegd op 2 april 2014

Supplementen voor ons gezin haal ik bij deze winkel. Het zou helemaal geweldig zijn als de verzendkosten naar 0 euro gaan voor kleine bestellingen.

prima in orde

Ervaring van A., toegevoegd op 12 november 2013

Jammer dat er geen winkel bij mij in de buurt is. Als ik advies nodig heb over bepaalde vitamines ga ik toch liever even naar de winkel. Ik woon in Zwolle.

» Vitaminstore Review

Mijn ervaring plaatsen