Vitatheek.nl ervaringen en beoordelingen

De vitatheek.nl is de online drogist voor vitamines, kruiden en verzorgingsproducten. Het grote verschil met de drogist bij jouw om de hoek is dat je hier vaak 10 tot 25% voordeliger uit bent en je producten netjes thuisbezorgd worden. Ervaringen en beoordelingen over de vitatheek.nl lees je hier online terug.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vitatheek

Vitatheek.nl is een Nederlandse webshop die naast vitamines en voedingssupplementen ook verschillende andere soorten producten verkoopt die je in een drogist kunt verwachten. Zo vind je er verzorgingsproducten en geneesmiddelen voor verscheidene doeleinden, van een serie aan merken. Daarnaast worden ook kruiden en allerlei soorten natuurvoeding aangeboden, van ontbijt tot pasta tot tussendoortjes.

Op de site kun je zowel op merk of doelgroep als op producttype zoeken. De website biedt ook advies met betrekking tot de specifieke geneesmiddelen, voeding of verzorgingsproducten die je kunt gebruiken bij bepaalde kwalen en voor verschillende lichaamsdelen.

Om te bestellen bij vitatheek.nl kun je een account aanmaken, maar dat is niet verplicht. Je kunt er betalen met iDEAL, credit card of per overboeking. Je bestelling kan binnen Nederland, maar ook naar andere landen binnen Europa verzonden worden. Voor sommige producten betaal je geen verzendkosten. Volgens de website betaal je voor een product minder dan de adviesprijs.

Kan niet beter.

Ervaring van YJJ Tamburi, toegevoegd op 27 maart 2016

Al jarenlang bestel ik producten bij Vitatheek. Het assortiment is groot en de klantvriendelijk goed, ik kan zelf aangeven wanneer ik mijn bestelling wil ontvangen en krijg dan nog een e-mail ter bevestiging dat het verstuurd is.Ook loont het om wat producten 'op te sparen' vanwege de kortingen en de gratis verzending. Een dikke voldoende dus!

Ervaring van Andrea, toegevoegd op 7 maart 2015

Goedkope winkel, jammer alleen van de verzendkosten als je kleine bestelling plaatst.

Ervaring van Corrie, toegevoegd op 18 maart 2014

Specialistisch winkel met veel productaanbod die je nergens anders kan kopen

» Vitatheek Review

Mijn ervaring plaatsen