Vitatheek.nl ervaringen en beoordelingen

De vitatheek.nl is de online drogist voor vitamines, kruiden en verzorgingsproducten. Het grote verschil met de drogist bij jouw om de hoek is dat je hier vaak 10 tot 25% voordeliger uit bent en je producten netjes thuisbezorgd worden. Ervaringen en beoordelingen over de vitatheek.nl lees je hier online terug.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Vitatheek

Vitatheek.nl is een Nederlandse webshop die naast vitamines en voedingssupplementen ook verschillende andere soorten producten verkoopt die je in een drogist kunt verwachten. Zo vind je er verzorgingsproducten en geneesmiddelen voor verscheidene doeleinden, van een serie aan merken. Daarnaast worden ook kruiden en allerlei soorten natuurvoeding aangeboden, van ontbijt tot pasta tot tussendoortjes.

Op de site kun je zowel op merk of doelgroep als op producttype zoeken. De website biedt ook advies met betrekking tot de specifieke geneesmiddelen, voeding of verzorgingsproducten die je kunt gebruiken bij bepaalde kwalen en voor verschillende lichaamsdelen.

Om te bestellen bij vitatheek.nl kun je een account aanmaken, maar dat is niet verplicht. Je kunt er betalen met iDEAL, credit card of per overboeking. Je bestelling kan binnen Nederland, maar ook naar andere landen binnen Europa verzonden worden. Voor sommige producten betaal je geen verzendkosten. Volgens de website betaal je voor een product minder dan de adviesprijs.

» Vitatheek Review

Mijn ervaring plaatsen