Vitazita ervaringen en beoordelingen

Van afslankproducten tot verzorgingsproducten en cosmetica overal kan je online voor terug bij Vitazita.com. De website om je lichaam te helpen met afslanken en jezelf te verzorgen. Twijfel je nog een beetje om een bestelling te plaatsen? Geen probleem want met behulp van onze ervaringen en beoordelingen krijg je snel een duidelijk beeld van vitazita.com.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Vitazita

VitaZita.nl is de website van een zeer uitgebreide gezondheidswebshop. Ze bieden keuze uit wel 20.000 producten van 300 verschillende merken op het gebied van gezondheid. Op VitaZita.nl is het zelfs mogelijk gezondheidsproducten voor dieren te bestellen. VitaZita.nl biedt de “laagste prijs garantie” en betaald, wanneer men aantoont het product elders goedkoper aangeschaft te hebben, het verschil.

De website is relatief eenvoudig vormgegeven maar zeer gebruiksvriendelijk. De pagina’s zijn, op de acties en promoties na, in neutrale kleuren gehouden. Alle artikelen zijn goed gedocumenteerd en zeer gedetailleerd beschreven, voorzien van een duidelijke foto.
De artikelen zijn per categorie op populariteit gerangschikt maar dat is eenvoudig aan te passen.

VitaZita.nl biedt de mogelijkheid een account aan te maken zodat persoonsgegevens bewaard blijven en niets steeds opnieuw ingevuld hoeven te worden. De contact gegevens zijn volledig en je kan gebruik maken van een contactformulier. Hiermee kan men ook contact opnemen wanneer men gebruik denkt te kunnen maken van “de laagste prijsgarantie”.

» Vitazita Review

Mijn ervaring plaatsen