Vliegenvangers ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Vliegenvangers.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Vliegenvangers

Vliegenvangers.nl is een webshop wat zich heeft gespecialiseerd in het bestrijden van vliegen. Naast informatie over het vliegenprobleem, kunnen diverse artikelen aangeschaft worden. Zo kan je hier o.a. terecht voor vliegenlampen, lokstof, kleefplaten maar ook voor wespenvangers en muggenlampen en andere ongediertebestrijdingsmiddelen.

De website geeft duidelijke informatie over de soorten vliegen, de producten en het bestrijden van vliegen en ander ongedierte, waardoor een keus maken eenvoudiger wordt. Maar ook kan je er lezen hoe de wetgeving met betrekking tot levensmiddelen en hygiëne is. Bestellen gaat gewoon via de site, waarbij je een eigen account kan maken. Er wordt wel een minimum afnamebedrag gehanteerd. Dit is 15 euro exclusief BTW en verzendkosten. Bij deze shop is het mogelijk een cadeaubon aan te schaffen.

Levertijd is in principe 1 of 2 werkdagen, omdat de meeste artikelen op voorraad zijn. De verzending gaat via GLS. Als je bij levering niet thuis bent, is het mogelijk een afspraak te maken met GLS wanneer er geleverd kan worden.

Ervaring van Ewald, toegevoegd op 15 november 2015

Super apparaat, wij hadden veel last van vliegen op onze zolder, geen idee waar ze vandaan komen, inmiddels al 14 dood, gaat de goede kant op zo.

Ervaring van Evert g, toegevoegd op 15 juli 2015

Wespenzak heeft zijn werk goed gedaan.

» Vliegenvangers review

Mijn ervaring plaatsen