Voedingssupplementennederland.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over voedingssupplementennederland.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over voedingssupplementennederland.nl

De website www.voedingssupplementennederland.nl biedt een aanbod van maar liefst 65.000 producten. Deze grote website noemt zichzelf de 'online voordeel drogisterij'. Het assortiment is enorm groot, van homeopatische middelen tot wormkuurtabletten. Voedingssupplementen Nederland is gevestigd in Hoogeveen en is dagelijks telefonisch bereikbaar via: 0582-273013. De webshop certificaat het keurmerk van www.keurmerk.info en maakt alleen gebruik van beveiligde betaalsystemen zoals iDeal en Paypay, tevens kunt u middels een overschrijving betalen of het verschuldigde bedrag na ontvangst overmaken.

De website biedt een zo volledig mogelijke omschrijving van de producten waardoor je gemakkelijk kunt zien welk geneesmiddel of product je kunt gebruiken voor welke klacht.

De gecertificeerde drogist is telefonisch van 09:00 tot 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag te bereiken, en biedt gratis bezorging aan bij orders boven de 50 euro. Daarbij geven ze de garantie dat je pakket de volgende dag ontvangt, wanneer je voor 20:30 uur besteld.

Ervaring van Marjolein, toegevoegd op 7 januari 2016

Al 2 keer vitaminen gekocht, snelle levering.

Ervaring van Dolf, toegevoegd op 5 oktober 2015

Goed advies gekregen waarom ik niet zo fit meer was, heb nu mijn eten aangepast en bezig met supplementen.

» voedingssupplementennederland.nl review

Mijn ervaring plaatsen