Voertonnen.nl

Voertonnen.nl is de webshop waar je terecht kan voor bewaardozen voor het voer van je huisdier. Een kleine hond heeft misschien genoeg aan 4 liter, maar als je een paard op stal hebt staan dan heb je wel een wat grotere voer ton nodig. Ervaringen en beoordelingen laten weten dat je hier altijd terecht kan voor voertonnen ongeacht de maat.

Mijn ervaring plaatsen

Over Voertonnen

De website voertonnen.nl biedt verschillende voertonnen aan en accessoires die gebruikt kunnen worden bij de voertonnen.
Voertonnen zijn geschikt om het voer van dieren in te bewaren. De voertonnen van voertonnen.nl zijn geur dicht, waardoor ongedierte geen kans maakt. Daarnaast behoudt het voer zijn smaak en geur.

Voertonnen.nl heeft verschillende voertonnen in het assortiment, vanaf 4 liter tot 210 liter. Alle voertonnen zijn van een schroefdeksel en handvatten voorzien. De prijzen variëren van €9,95 voor een 4L ton en €59,95 voor een ton van 210L.

Naast losse voertonnen worden er ook diverse starterspakketten aangeboden. Deze pakketten kunnen bestaan uit onder andere twee voertonnen en een voerschep.

Tevens heeft heeft voertonnen.nl ook regentonnen in het assortiment van 90L tot 350L, met de daarbij behorende accessoires.

Als laatst kun je ook nog slagen voor compostbakken, jerrycans, kunstof tanks en ICB containers bij voertonnen.nl

De klantenservice van voertonnen.nl is 7 dagen per week tussen 09.00 en 22.00 bereikbaar via telefoon of mail

BeGreen mini regenton

Ervaring van Henk Timmermans, toegevoegd op 12 mei 2020

Uitstekend . Product op afgesproken datum en tijd geleverd. Alles was compleet en kon hem zo plaatsen. Kwaliteit is prima en tapkraan prettig te bedienen. Kortom goed bedrijf, goede producten uitstekende service en dus een aanrader voor nw en bestaande klanten. COTV (Centrum Ontwikkeling Technisch Vakmanschap) Opl. adviseur.Henk Timmermans.

Prima service

Ervaring van Erwin, toegevoegd op 15 april 2017

Had een lekkende aftapkraan na de installatie van een regenton, direct contact gezocht met voertonnen.nl. Dezelfde dag nog een reactie met tips om succesvol het probleem te verhelpen. Top service! Je kunt bij voertonnen.nl ook prima bij het magazijn terecht voor advies.

Ervaring van L, toegevoegd op 28 april 2015

Als ik 5 regentonnen koop bij jullie kan ik dan ook extra korting krijgen op de aanschafprijs?

» Voertonnen Review

Mijn ervaring plaatsen