Voetbal-geest ervaringen en beoordelingen

Je kunt hier nu alle beoordelingen lezen van voetbal-geest. Zorg er voor dat je er nu achter gaat komen wat de mogelijkheden zijn van deze webshop. Alle ervaringen van anderen worden hier nu weergegeven en deze kun jij doornemen.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Voetbal-geest

Voetbal-geest.nl een snel groeiende web shop waarbij bijna alles te verkrijgen is wat gerelateerd aan voetballen is. Je kan er onder andere voetbalschoenen kopen maar ook voetbaltassen, voetbalkleding tot zelfs het ondergoed toe. De web shop heeft alleen medewerkers met voldoende ervaring op het gebied van voetbalartikelen. Hierdoor wordt je steeds op de juiste manier geholpen. Voetbal-geest.nl heeft alleen A-merken waaronder Puma, Adidas, Nike en Hummel.

Klantenservice
Bij de klantenservice kun je met alle vragen terecht als het gaat over voetbalschoenen of andere artikelen die verkocht worden. Je kunt ook contact opnemen via de email info@voetbal-geest.nl of door te bellen. Je zal altijd correct en snel worden geholpen.

Winkel
Het is dus niet noodzakelijk om een sportwinkel te bezoeken. Een web shop zoals voetbal-geest.nl biedt een goede uitkomst om rustig de spullen op de site te bekijken en indien je iets wilt weten kan je dat doen door het te vragen via de email of door te bellen.

Samenwerking
Er is een samenwerking met drie fysieke winkels. Deze zijn gevestigd in Roelofarendsveen, Gravenzande en Nieuw-Vennep. Door deze samenwerking is het mogelijk uw spullen op een gemakkelijk manier op te halen en te ruilen indien dat nodig is.

» Voetbal-geest Review

Mijn ervaring plaatsen