Voetbalfanwinkel.nl ervaringen en beoordelingen

Ben jij een echte voetbalfan? In de voetbalfanwinkel.nl kan je terecht om de leukste fan artikelen te bestellen. Bijvoorbeeld de voetbalshirtjes van jouw favoriete voetbalclubs zoals Real Madrid, Barcelona, Ajax of Manchester United. De ervaringen van voetbalfans over hun aankoop kan je naast hun beoordelingen online lezen.

Mijn ervaring plaatsen

Over Voetbalfanwinkel.nl

Voetbalfanwinkel.nl is een website die fanartikelen aanbiedt voor voetbalsupporters. Je vind hier niet alleen fanartikelen van de Nederlandse Eredivisie, maar ook van buitenlandse clubs. Een groot deel hiervan bestaat uit voetbalclubs van de Duitse Bundesliga. Daarnaast hebben zij kleding en voetbalartikelen van bekende clubs uit Engeland, Spanje en Italië zoals Arsenal, Barcelona en AC Milan. Goed om te weten is dat je bij iedere aankoop punten spaart en dat een deel van de opbrengst naar KiKa, de kinderkankerbestrijding, gaat.

Het assortiment van voetbalfanwinkel.nl

Ben jij fan van het Nederlandse elftal en kijk je graag naar het WK voetbal? Dan bestel je bij voetbalfanwinkel.nl een complete oranjeoutfit inclusief voetbal, zodat je zelf een balletje mee kunt te trappen. Van bijna elke voetbalclub hebben zij zowel wedstrijd- als trainingskleding in het assortiment. De kleding is geschikt voor jong en oud. Voor de echte voetbalsupporters zijn er bijvoorbeeld ook sjaals, vlaggen en mokken. Bovendien zijn er diverse school- , zwem- en slaapkamerartikelen verkrijgbaar.

Ervaring van Jelle, toegevoegd op 14 november 2014

Veel aanbod shirts, veel maten beschikbaar en ook nog eens snelle verzending.

Ervaring van Paters, toegevoegd op 5 augustus 2014

Trainingspak gekocht van Juventus, snel in huis, orgineel pak.

» Voetbalfanwinkel Review

Mijn ervaring plaatsen