Voetbalshop.nl ervaringen en beoordelingen

Alles wat maar met voetbal te maken heeft vindt je in de voetbalshop.nl. Van een t-shirt van jouw favoriete voetbalclub tot de voetbalschoenen van Messi. Je kan het zo gek niet bedenken of je komt het hier tegen. Bij de producten staan ook nog ervaringen en beoordelingen van andere liefhebbers zodat je precies weet wat je kan verwachten.

Mijn ervaring plaatsen

Over Voetbalshop

Op voetbalshop.nl vind je alles omtrent voetbal. Je kunt hier terecht voor voetbalschoenen, maar ook voor shirts en leuke producten van je favoriete voetbalclub. Het is een grote verzamelplaats waar je alle voetbalspullen onder één dak hebt.

Indeling
De website voetbalshop.nl is erg chaotisch ingedeeld. Gelukkig staat boven aan de website wel een menu, met verschillende categorieën waar je kan zoeken. Zo kom je bijvoorbeeld sneller bij de fanclub, bij accessoires of voetbalkleding. Ook staat er links van de homepage een menu. Hier kun je doorheen scrollen, om snel een overzicht te hebben van wat er wordt aangeboden.

Verzending en betaling
Als je hier iets bestelt voor 22:00, heb je het de volgende dag al in huis. De verzendkosten hoef je niet te betalen als je voor 75 euro of meer hebt besteld. De website heeft het thuiswinkel waarborg keurmerk. De betaalmogelijkheden zijn ruim. Zo kun je met MasterCard, Maestro, iDEAL en PayPal betalen.

Niet leveren product

Ervaring van Anita, toegevoegd op 20 juli 2017

Gistermiddag trainingspak besteld voor mijn zoon die morgen op vakantie gaat met zijn vader. Yes, het bleek de laatste te zijn, dus snel bestellen en de volgende dag geleverd. Hier wordt voor 15.00 bezorgd dus thuis blijven en wachten natuurlijk. Hij is 15 en het was een kado voor de vakantie. Hij was super blij en verheugde zich er vandaag op. Nu net voor 15.00 krijg ik een mail dat dit helaas niet meer leverbaar is. Erg teleurgestelde zoon ( en moeder). Het enige wat ze hieraan kunnen doen is 10 euro korting, of omzetten naar een andere maat met veel moeite. Hier hebben we dus niks meer aan voor de vakantie. Erg vervelend dat dit niet eerder aan ons doorgegeven is! We hadden het dan zeker via een andere site besteld. Veel te laat bericht ontvangen! Erg slordig. Wel hebben ze excuses hiervoor aangeboden, wat natuurlijk netjes is, maar daar hebben we niets aan.

Voetbalshop.nl: Super super super!

Ervaring van Esther, toegevoegd op 3 maart 2016

Buiten de schuld van voetbalshop.nl om ging er 2x wat mis met het trainingspak van mijn zoontje. Dit is binnen no time naar behoren en heel snel opgelost! Helemaal geweldig! Wij bestellen voortaan hier onze voetbalspullen. Petra van voetbalshop.nl heel erg bedankt voor de super goede service!

Ervaring van S, toegevoegd op 14 december 2014

De 2 shirts waren snel in huis. Goede afwikkeling van onze bestelling.

Ervaring van Bart Snelle, toegevoegd op 12 december 2014

Supersnel in huis. Precies de juiste maat

Ervaring van Winterman, toegevoegd op 26 juni 2014

De bedrukking is mooi gelukt op mijn NL elftal shirt.

» Voetbalshop Review

Mijn ervaring plaatsen