Voetbalshop.nl ervaringen en beoordelingen

Alles wat maar met voetbal te maken heeft vindt je in de voetbalshop.nl. Van een t-shirt van jouw favoriete voetbalclub tot de voetbalschoenen van Messi. Je kan het zo gek niet bedenken of je komt het hier tegen. Bij de producten staan ook nog ervaringen en beoordelingen van andere liefhebbers zodat je precies weet wat je kan verwachten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Voetbalshop

Op voetbalshop.nl vind je alles omtrent voetbal. Je kunt hier terecht voor voetbalschoenen, maar ook voor shirts en leuke producten van je favoriete voetbalclub. Het is een grote verzamelplaats waar je alle voetbalspullen onder één dak hebt.

Indeling
De website voetbalshop.nl is erg chaotisch ingedeeld. Gelukkig staat boven aan de website wel een menu, met verschillende categorieën waar je kan zoeken. Zo kom je bijvoorbeeld sneller bij de fanclub, bij accessoires of voetbalkleding. Ook staat er links van de homepage een menu. Hier kun je doorheen scrollen, om snel een overzicht te hebben van wat er wordt aangeboden.

Verzending en betaling
Als je hier iets bestelt voor 22:00, heb je het de volgende dag al in huis. De verzendkosten hoef je niet te betalen als je voor 75 euro of meer hebt besteld. De website heeft het thuiswinkel waarborg keurmerk. De betaalmogelijkheden zijn ruim. Zo kun je met MasterCard, Maestro, iDEAL en PayPal betalen.

» Voetbalshop Review

Mijn ervaring plaatsen