Voetbaltravel.nl ervaringen en beoordelingen

Voetbaltravel.nl is de website die de dromen van de meeste mannen werkelijkheid laat worden. Van een voetbalreis naar het Nederlands Elftal tot een reisje naar grote clubs zoals Manchester United en Real Madrid. Benieuwd hoe de kwaliteit van zo’n reisje is? Deel jouw ervaringen en beoordelingen direct online op onze website.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over voetbaltravel.nl

Voetbaltravel.nl is gespecialiseerd in reizen rondom voetbalwedstrijden. In 2004 is het bedrijf opgestart door voetballiefhebber Reinier Linthorst Homan. Reinier bleek een gat in de markt gevonden te hebben en inmiddels is het bedrijf een internetreisbureau wat gevestigd is in Amsterdam. Ook voor voetballiefhebbers in Engeland wordt gezorgd.

Via voetbaltravel.nl kunt u uw complete voetbalreis boeken. Zowel de vlucht, het hotel, de zitplaatsen in het stadion als verzekeringen kunt u hier in één keer boeken. Voetbaltravel heeft de beste opties al voor u uitgezocht.

Een groot voordeel van voetbaltravel.nl is de garantie dat uw reisdata worden aangepast als de voetbalwedstrijd wordt verplaatst! De wijzigingskosten nemen zij zelfs voor hun rekening. Bij een eventuele extra hotelovernachting komen deze kosten wel op u neer.

De prijzen zijn helder en u komt dan ook niet voor extra uitgaven te staan bij een boeking. Boekingskosten,luchthavenbelasting en de administratiekosten zijn namelijk allemaal al verwerkt in de prijs.

Voetbaltravel.nl is lid van de Thuiswinkel Organisatie.

» voetbaltravel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Voetbaltravel.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews