Voetbaltravel.nl ervaringen en beoordelingen

Voetbaltravel.nl is de website die de dromen van de meeste mannen werkelijkheid laat worden. Van een voetbalreis naar het Nederlands Elftal tot een reisje naar grote clubs zoals Manchester United en Real Madrid. Benieuwd hoe de kwaliteit van zo’n reisje is? Deel jouw ervaringen en beoordelingen direct online op onze website.

Mijn ervaring plaatsen

Over voetbaltravel.nl

Voetbaltravel.nl is gespecialiseerd in reizen rondom voetbalwedstrijden. In 2004 is het bedrijf opgestart door voetballiefhebber Reinier Linthorst Homan. Reinier bleek een gat in de markt gevonden te hebben en inmiddels is het bedrijf een internetreisbureau wat gevestigd is in Amsterdam. Ook voor voetballiefhebbers in Engeland wordt gezorgd.

Via voetbaltravel.nl kunt u uw complete voetbalreis boeken. Zowel de vlucht, het hotel, de zitplaatsen in het stadion als verzekeringen kunt u hier in één keer boeken. Voetbaltravel heeft de beste opties al voor u uitgezocht.

Een groot voordeel van voetbaltravel.nl is de garantie dat uw reisdata worden aangepast als de voetbalwedstrijd wordt verplaatst! De wijzigingskosten nemen zij zelfs voor hun rekening. Bij een eventuele extra hotelovernachting komen deze kosten wel op u neer.

De prijzen zijn helder en u komt dan ook niet voor extra uitgaven te staan bij een boeking. Boekingskosten,luchthavenbelasting en de administratiekosten zijn namelijk allemaal al verwerkt in de prijs.

Voetbaltravel.nl is lid van de Thuiswinkel Organisatie.

Super ervaring!

Ervaring van Henk, toegevoegd op 2 september 2016

Samen met vrienden een weekend Barcelona geboekt via VoetbalTravel. Erg goed bevallen! Leuke wedstrijd gezien tussen Barcelona en Betis en heerlijk genoten van de Spaanse zon. De vlucht ging vlekkeloos en de tickets waren al bezorgd in het hotel. Komt zeker een vervolg!

Ervaring van Eric, toegevoegd op 29 november 2014

Alles is vlekkeloos verlopen, samen met mijn zoon een geweldige wedstrijd gezien van R Madrid. Het hotel was ook prima, vluchten op tijd.

Ervaring van Este, toegevoegd op 24 september 2014

De vluchttijden waren perfect, hotel lag vlakbij het stadion en was ok. De wedstrijd zelf viel wat tegen 0-0 maar volgende keer boeken we weer via jullie.

» voetbaltravel.nl Review

Mijn ervaring plaatsen