Voipshop ervaringen en beoordelingen

Voip wordt steeds populairder onder bedrijven het is een voordelige manier van zakelijk bellen. Daarbij is het betrouwbaarder doordat je belt via het internet. In de voipshop.nl kan je terecht om een telefoon aan te schaffen die geschrikt is voor VOIP. Ervaringen en beoordelingen helpen je tevens bij de aanschaf van het juiste toestel.

Mijn ervaring plaatsen

Over Voipshop

Voipshop is een onderdeel van KommaGo bv. Het bedrijf bestaat sinds 1999. Voipshop is specialist op het gebied van VoIP telecommunicatieapparatuur. Onder het assortimment vallen zakelijke toestellen, VoIP gateways en voip randapparatuur.

De meeste producten bij Voipshop zijn uit voorraad leverbaar waardoor zij kunnen werken met snelle levertijden. Voipshop richt zich op particulieren en zakelijke gebruikers. Naast de verzendmogelijkheden kunnen producten ook in Utrecht afgehaald worden. Voipshop heeft ook een telefoonnummer dat op werkdagen van 9 uur 's ochtends tot 5 uur 's avonds te bereiken is. Er kan ook een e-mail of tweet gestuurd worden.

De website bestaat uit een aantal onderdelen. Er is een rubriek Voip Telefoons, draadloze Voip telefoons,Voip video telefoons, VoIP adapter (ATA), Microsoft Lync, VoIP Gateways, VoIP telefooncentrales en VoIP accessoires. Bij de producten vind je een foto en een duidelijke beschrijving van het product.

Er bestaat een mogelijkheid om een account aan te maken en het winkelwagentje te bekijken. Bedrijven kunnen een offerte aanvragen.

Ervaring van Theo, toegevoegd op 3 maart 2015

Advies op maat gekregen en goede prijzen, meer heb ik niet nodig bij een webshop.

Ervaring van Frank Ten Cate, toegevoegd op 13 oktober 2014

Per abuis het verkeerde product besteld, ruilen voor het juiste product was geen enkel probleem.

» Voipshop Review

Mijn ervaring plaatsen