Voordeelboekenonline.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Voordeelboekenonline.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Voordeelboekenonline.nl

Op deze online boekenwinkel worden boeken verkocht met lichte beschadigingen. Ook boeken die in reguliere boekenwinkels niet goed verkocht worden, worden hier verkocht voor een lagere prijs. Alle boeken di verkocht worden zijn nog in prima staat en de eventuele beschadigingen staan het leesplezier niet in de weg. Het gunstige aan de boeken die hier te koop zijn, zijn de aantrekkelijke prijzen. Wanneer het om een licht beschadigd boek gaat staat er op de webwinkel niet precies bij vermeld wat de precieze beschadiging is.

Je kunt op verschillende manieren zoeken. Zo kun je een auteur invullen en op deze naam zoeken. Wanneer je precies weet naar welk boek je op zoek bent kun je ook op titel of ISBN zoeken. Ook kun je de best verkochte boeken bekijken en de nieuw toegevoegde boeken.

Je bestelling kun je eenvoudig via de webwinkel plaatsen. De verzendkosten in Nederland bedragen altijd €1.95. Wanneer je een boek besteld hebt en deze voldoet niet aan je wens dan kun je deze binnen 7 dagen retourneren.

Ervaring van D, toegevoegd op 2 december 2015

Super winkel, snelle verzending en heel goedkoop.

Ervaring van van Ulft, toegevoegd op 2 november 2015

Veel grote namen maar wel stukje goedkoper dan ako of bol.com

» Voordeelboekenonline.nl review

Mijn ervaring plaatsen