Voordeelvanger ervaringen en beoordelingen

Voordeelvanger.nl geeft je tot wel 80% korting op unieke producten. Iedere dag komt er weer een nieuwe aanbieding waar je 24 uur de tijd voor hebt om gebruik van te maken. Is de tijd verlopen? Dan is de kans dat je het product nooit meer tegen zo’n lage prijs tegenkomt. De ervaringen en beoordelingen van klanten lees je hier online over voordeelvanger.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Voordeelvanger

Bij voordeelvanger.nl kan je iedere dag terecht voor unieke dagdeals.

Elke dag vind je bij Voordeel Vanger exclusieve artikelen of aanbiedingen tot wel 80% goedkoper dan in winkel. Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit daarom zijn alle deals stuk voor stuk topproducten. Heb je bang dat je een deal zaluitverkopen? Check daarom dagelijks om 0.00 uur Voordeel Vanger zo ben jij bij de eerste kopers!

De aanbiedingen zijn zo divers dat je er verschillende artikelen op de kop kan tikken van keukengerief tot mobiele telefonie tot woonaccessoires.

Schrijf je zeker in op de nieuwsbrief zo mis geen enkele dagdeals van Voordeel Vanger, maar zo maak je ook kans om gratis producten te ontvangen!

De verzending gebeurt zo snel mogelijk afhankelijk van het artikel en de leverancier. Daarom zijn sommige verzendingen gratis en andere zijn dan weer betalend.

Heb je een vraag omtrent een aanbieding? Wil je kijken of een uitverkochte deal toch nog in stock zal komen? Neem dan eventjes contact op met de klantenservice van Voordeel Vanger. Zij zullen je snel verder helpen. Je kan hun contacteren via e-mail of telefonisch.

Snelle verzending ???

Ervaring van Rene, toegevoegd op 18 mei 2019

Alle reviews op de website zeggen " snelle verzending" Uiterlijke verzenden 2 weken later, is toch geen snelle verzending ??? Ik krijg een vaag vermoeden dat ik hier spijt van moet hebben ....

lucht gekocht

Ervaring van Marcel zuiderhoek, toegevoegd op 21 december 2017

Heb hier een solarlamp gehaald die defect bleek te zijn. Stuur een mail naar die gasten, en krijg als antwoord dat ik een retour formulier moet invullen, en dat ik wanneer de lamp bij hen is terug ontvangen ik het geld terug gestort krijg. Dit zijn echter alleen de aanschafkosten. Het retour sturen heeft mij €6,95 gekost. deze kosten worden niet vergoed. Ook niet na herhaaldelijk mailen. ik heb hier dus voor €6,95 lucht gekocht.

verzendkosten

Ervaring van alice bijlsma, toegevoegd op 13 april 2016

Voor 2 soorten scheermesjes wordt er 11.90 euro verzendkosten gerekend. Echt te belachelijk voor woorden. Jullie moesten je schamen

Levertijd sucks

Ervaring van P.Mooren, toegevoegd op 25 mei 2015

ER wordt pas een levertijd afgegeven na betaling van het product Voor een paar inlegzooltjes was dit maar liefs 2 weken Zo zie je maar weer , goedkoop is duurkoop

goedkoop

Ervaring van Stan, toegevoegd op 4 november 2014

goedkope producten die je ook in tv reclames ziet

Retourkosten zelf betalen

Ervaring van Fabian, toegevoegd op 22 september 2014

Het product was niet naar wens, terugsturen kost geld. Als ik dat had geweten had ik nooit besteld bij Voordeelvanger.

» Voordeelvanger Review

Mijn ervaring plaatsen