Voyages SNCF ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Voyages SNCF en lees of deze reisaanbieder veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Voyages SNCF

Voyages-sncf is een officieel online verkoopkanaal voor Europese treinreizen (met bestemmingen in Frankrijk). Het is in wezen een verzameling van 8 websites, operatief in 12 talen, ook mobiel (via een meertalige app). Naast in Nederland zijn er zo ook nog sites te vinden in België (meertalig), Luxemburg, Duitsland, Spanje, Italië en Zwitserland (meertalig). Elk land heeft een gespecialiseerd, lokaal team (of lokale teams), die voor jou een weg zoeken in het aanbod van Franse hogesnelheidstreinen of lokale treinen.
De SNCF in 'Voyages-sncf.com' is dus afkorting van de Franse Spoorwegen, waarvan de site het officiële distributiekanaal is. De reizen gaan door heel Frankrijk (TGV, iDTGV, Intercités); of zij kunnen ook internationaal gaan via Thalys, Eurostar, Elipsos, TGV Lyria, TGV Frankrijk-Italië, TGV Frankrijk-Spanje, CityNightLine of Italo. Voor de vermelde bedrijven en alle SNCF-producten garandeert voyages-sncf.com de beste prijzen. Het totale netwerk van deze aanbieder bevat meer dan 15000 erkende reisbureaus en tour operators in meer dan 30 landen.

Ervaring van Ilse, toegevoegd op 4 juni 2015

Dit is een groot reisbureau in Frankrijk, woonde er een aantal jaar, ze hebben zeer goedkope reizen als je het vergelijkt met nederlandse reisbureaus.

Ervaring van Niels van Rooye, toegevoegd op 4 april 2014

Alles is naar wens verlopen, van reispapieren ontvangen tot de accommodatie.

» Voyages SNCF Review

Mijn ervaring plaatsen