VR-Store ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over VR-store.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over VR-Store

vr-store.nl is de webshop voor een unieke maar betaalbare Virtual Reality ervaring. Zowel in Nederland als Belgie heeft vr-store.nl exclusief de ColorCross Virtual Reality Bril mogen introduceren en daar zijn zij natuurlijk heel erg trots op.

Virtual Reality klinkt als iets dat alleen voor de beter bedeelden onder ons weggelegd is, maar niets is minder waar. vr-store.nl maakt het mogelijk om voor een leuke prijs deze onvergetelijke ervaring voor iedereen beschikbaar te maken. Ook gaming accessoires zijn verkrijgbaar bij vr-store.nl. Hiermee wordt de Virtual Reality belevenis nog leuker.

Naast de exclusiviteit van de ColorCross Virtual Reality Bril is ook de klanttevredenheid een punt waar vr-store.nl veel waarde aan hecht. Dit uit zich in snelle reacties op vragen en een goede ondersteuning aan de klanten.

De Virtual Reality producten zijn leuk om cadeau te geven wanneer je echt een bijzonder cadeau wilt geven, maar ook voor u zelf of voor uw gezin zijn deze producten zeer leuk om aan te schaffen.

Ervaring van Paul Smit, toegevoegd op 12 maart 2016

Prima prijzen en snelle levering.

Ervaring van Martijn, toegevoegd op 4 februari 2016

Goed geholpen door de klantenservice bij het maken van de juiste keus. en beste prijzen die ik kon vinden via google.

» VR-Store review

Mijn ervaring plaatsen