VvAA Ervaringen en Reviews

Bekijk ervaringen en reviews over VVAA zorgverzekering en lees wat andere mensen van deze polisaanbieder vinden.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over VvAA

De VvAA (Vereniging van Artsen en Automobilisten) is een ledenorganisatie en dienstverlener in de zorg. Deze vereniging bestaat inmiddels ruim 90 jaar en was in eerste instantie een vereniging voor het afsluiten van autoverzekeringen voor artsen. Inmiddels biedt deze vereniging tal van verzekeringen aan, waaronder een zorgverzekering.

Basisverzekering

De VVAA Zorgverzekering is een zuivere restitutiepolis. Dit betekent dat de zorgverzekeraar de zorgkosten bij alle aanbieders vergoed, tenzij de kosten excessief zijn. Je kunt daarom bij elke zorgaanbieder terecht. Het is mogelijk om te kiezen voor een hoger eigen risico. Hiermee betaal je minder premie voor je basisverzekering.

Aanvullende verzekering en tandartsverzekering

VVAA heeft een ruime keuze in aanvullende verzekeringen. Er zijn maar liefst zes aanvullende verzekeringen mogelijk in verschillende prijsklasse. Daarnaast kun je voor je tandartsverzekering een keuze maken uit vier aanvullende tandartsverzekeringen.

Collectiviteitskorting

Leden krijgen korting op zowel de basisverzekering als de aanvullende verzekering. Een lidmaatschap is tot 30 jaar gratis.

Declareren

Zorgkosten declareren kan online, via een app op je smartphone of gewoon via een declaratieformulier.

» VvAA beoordeling

Mijn ervaring plaatsen