Waardevolle Mening ervaringen en reviews

Bekijk ervaringen en reviews over Waardevolle mening en lees of deze website veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Waardevolle mening

Waardevollemening.nl is een creatie van Research Now, een toonaangevend bedrijf waneer het aankomt op online veldonderzoek en (de samenstelling van) zogenaamde enquête panels. De site zelf beloont mensen zoals jij en ik voor hun deelname aan marktonderzoeken (enquêtes). Beloningen variëren daarbij tussen 0,25 € of zelfs 7 € per afgeronde enquête.
Zo ligt deze site mee aan de basis van tal van nieuwe industrieën en/of de ontwikkeling van nieuwe producten of diensten. Het team achter dit opzet is in wezen een select gezelschap van gespecialiseerde mensen, die het imago van hun vakgebied willen verbeteren. Daarbij wordt aandacht besteed aan de verbetering van de dienstverlening, maar ook aan de ontwikkeling van consumptieve goederen.
Via de site kun jijzelf dus vervolgens lid worden van het Waardevolle Mening panel. Op regelmatige tijdstippen wordt dan jouw mening gevraagd over bepaalde ideeën, producten in ontwikkeling of dienstverleningen. Daarbij worden strikte richtlijnen gevolgd, opgesteld door toonaangevende verenigingen voor marktonderzoek, zoals ESOMAR of MRS.

Ervaring van Femke, toegevoegd op 7 mei 2015

Inschrijven gaat makkelijk, groot aanbod enquetes.

Ervaring van Tobi van Sant, toegevoegd op 7 september 2014

Binnen 4 maanden 20 euro bij elkaar gespaard, dit is mij nergens anders gelukt.

» Waardevolle mening Review

Mijn ervaring plaatsen