Wandel geest ervaringen en beoordelingen

Het maken van lange wandelingen is gezond voor de lichaam en de geest. Toch is het wel belangrijk dat je een goede uitrusting aanschaft in de winkel. Wandel-geest promoot betaalbare wandelkleding om jouw wandeling gezond te houden. Dankzij de ervaringen en beoordelingen van anderen heb je precies een idee wat je kan verwachten.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over Wandel-geest

Wandelen is een leuke en gezonde sport, waar je veel plezier aan kunt beleven. Het kan overal en altijd. Als je het wat serieuzer aanpakt en regelmatig kortere of langere wandel- of nordic walking tochten houdt, is het van belang om je kleding en schoeisel daarop aan te passen.
Er is veel voor te zeggen om dit via internet aan te schaffen, omdat je het dan thuis kunt regelen. Wandel-geest.nl is hiervoor de aangewezen website omdat dit dé webshop op het gebied van wandelen is. Je kunt hier alles vinden wat je nodig hebt voor je wandel- en nordic walking tochten. Het grote voordeel is dat wandel-geest.nl alleen A-merken aanbiedt, zoals Lowa, Falcon, Leki en Polar. en De webshop is overzichtelijk ingedeeld, zodat je snel kunt vinden wat je zoekt. Ook is er een weblog op de site, waar je advies vind over de aanschaf van wandelschoenen. De medewerkers hebben een groot hart voor de wandelsport en veel ervaring in het verkopen van wandelkleding in fysieke winkels en kunnen je dus heel goed adviseren over je aankoop.

» Wandel-geest Review

Mijn ervaring plaatsen