Waschbaer.nl ervaringen en beoordelingen

Waschbaer.nl is een echte eco shop waarin alles biologisch gemaakt is. Je vindt er niet alleen kleding, maar ook nog biologische producten voor in de keuken of in huis. Ervaringen en beoordelingen zijn er genoeg en je weet zo van te voren wat je kan verwachten als je gaat shoppen bij waschbaer.


Bekijk alle reviews
Mijn ervaring plaatsen

Over waschbaer.nl

Ben je op zoek naar duurzame producten? Ga dan naar de site van waschbear.nl. Hier bieden ze namelijk producten aan die een stuk vriendelijker zijn voor de wereld om ons heen. Het aanbod is zeer divers. Een veelvoud van kleding, schoenen en cosmetica. Dat is lang nog niet alles. Ook hebben ze producten voor in de tuin en in het huishouden.

De site oogt zeer vriendelijk en alle producten zijn voorzien van mooie afbeelding. Ook is de beschrijving van de producten zeer concreet, zodat de klant inziet waarom de producten in de webshop een betere keuze zijn. Bovendien hebben ze elke week een leuke weekaanbieding.

De webshop is online en per telefoon te bereiken. Alle producten kun je makkelijk via de site bestellen en de verzendkosten zijn 5,95. Voor grote artikelen wordt 19,95 aan verzendkosten in rekening gebracht. Ook kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte kunt blijven van alle ontwikkelingen omtrent de webshop.

» waschbaer.nl Review

Mijn ervaring plaatsen

Waschbaer.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk alle reviews