Watervalkraan.nl ervaringen en beoordelingen

De watervalkraan is een unieke kraan die de laatste jaren is overgewaaid naar Nederland. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben er een watervalkraan van gemaakt. Van een kraan uit de muur tot op je wasbak met LED lichtjes. Ervaringen en beoordelingen geven je een duidelijk beeld van wat je kan verwachten met een echte watervalkraan.

Mijn ervaring plaatsen

Over Watervalkraan

Ongeveer een week geleden is de kraan in mijn keuken kapot gegaan. Ik heb een erg oude keuken en ik wilde toch al iets nieuws. Ik vond het dus eigenlijk niet erg dat mijn kraan kapot ging. Nu kon ik eindelijk op zoek naar een mooiere kraan. Ik was pas geleden bij een goede vriend van mij en ik zag dat hij een watervalkraan had. Dit zag er erg mooi uit en dit leek mij ook wel wat.

Ik vroeg aan hem waar hij de kraan gekocht had en hij vertelde me dat hij de kraan gekocht had op watervalkraan.nl. Ik ben toen meteen op de website gaan kijken en ik zag er veel mooie waterval kranen. Wat mij meteen opviel was dat de kranen niet duur waren en ze er echt heel modern uitzagen. Ik heb toen meteen een kraan besteld en inmiddels heb ik zelf ook zo'n mooie watervalkraan.

Geweldige kraan perfecte service

Ervaring van Ursi, toegevoegd op 20 september 2016

Wij hebben een watervalkraan voor het bad besteld kregen hem binnen een week binnen. Na aangesloten te hebben bleek deze alleen gloeiend heet water te geven. Ik een mail gestuurd waarop ik de volgene dag gelijk antwoord op kreeg dat er waarschijnlijk een onderdeel defect was ze zouden die opsturen. 3 dagen later kreeg ik het onderdeel in 2 fout binnen en de kraan werkt perfect ik ben super blij met de (goedkope) maar zeer luxe kraan en de waanzinnig goede en snelle service ... top bedrijf

Ervaring van Melle, toegevoegd op 16 februari 2015

Goede prijs, de kraan was na 3 dagen in huis.

Ervaring van Mienke, toegevoegd op 27 augustus 2014

In onze wc een watervalkraan laten installeren, hij is heel mooi met led verlichting.

» Watervalkraan Review

Mijn ervaring plaatsen