Watervernevelaars.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Watervernevelaars.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Watervernevelaars.nl

Watervernevelaars.nl is een webshop van Gadgets & Trends. Op deze site is er een ruime keuze aan vernevelaars voor in de huiskamer maar ook voor buiten zijn er o.a. fonteinen te koop. Naast het verkopen van vernevelaars, zodat de luchtvochtigheid in huis weer op peil komt (en blijft), worden er ook fonteintjes verkocht en kan er gekozen worden voor diverse geurtjes (aroma's). Naast functionaliteit zijn er ook designartikelen op het gebied van water te koop, zoals een waterval in de huiskamer.

Verzending gaat via Post NL of DPD en je betaald de standaard verzendkosten. Leveringen zullen plaats vinden binnen zeven werkdagen, maar men gaat uit van een levering op de eerste dag na betaling. Mochten de artikelen niet op voorraad zijn, dan is de uiterlijke levertijd 30 dagen. Betalen kan via iDEAL, Paypal, bankoverschrijving, Mister Cash, Creditcard, Sofort of met een VVV bon of YourGift Card. Contant betalen is ook mogelijk in de showroom in Almere.

Ervaring van D, toegevoegd op 5 oktober 2015

Wilde wat bestellen voor de zekerheid maar even gebeld of alles wel klopte, vriendelijke meneer aan de lijn, daarna online besteld.

» Watervernevelaars.nl review

Mijn ervaring plaatsen