Waytostay.com ervaringen en beoordelingen

Waytostay.com is de website waar je terecht kan om een gezellig appartement in Europa te boeken. Verblijven in een appartement is vaak een stuk voordeliger dan een hotel. Aan de hand van beoordelingen bepaal je direct welk appartement geschrikt is voor jouw vakantie. De ervaringen van anderen reizigers helpen je zo voordelig op weg bij waytostay.com.

Mijn ervaring plaatsen

Over Waytostay

Way to Stay is een zeer handige Engelstalige website voor het boeken van een appartement. De site biedt een groot aantal appartementen in heel Europa. Alle populaire steden in Europa zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Berlijn, Parijs of Barcelona. Op de site zijn de kosten en de belangrijke informatie van de appartementen duidelijk te lezen.

Als je een appartement gevonden hebt is het simpel om ook direct online te boeken. Ook zijn ze via internet en telefoon te helpen mochten er nog dingen onduidelijk zijn. Ook zijn er veel reviews op de site te vinden, zodat je kan lezen wat anderen ervaren hebben van een appartement.

Mocht je al een datum en stad in je hoofd hebben, dan kan Way to Stay je helpen bij het vinden van het juiste appartement. Met beschikbaarheid en prijs is alles makkelijk met elkaar te vergelijken. Je kunt met deze site dus eenvoudig het appartement vinden dat je zoekt.

Ervaring van Lonneke en Mark, toegevoegd op 1 februari 2015

Onze stedentrip is zeer goed bevallen, we hadden een prachtig appartement, vele male beter dan een hotel.

Ervaring van DG, toegevoegd op 9 december 2014

Goede site, als je geboekt hebt krijg je veel informatie toegestuurd. Duidelijk en makkelijk.

Ervaring van Wendy, toegevoegd op 26 november 2014

Wij zaten in een goede buurt, het appartement was ruim , de eigenaar heeft ons allemaal tips gegeven voor leuke restaurantjes en boetiekjes. SUper dus.

» Waytostay Review

Mijn ervaring plaatsen