Webesto.nl ervaringen en beoordelingen

Webesto.nl is de website waar je terecht kan om een kast op maat te laten maken. Jouw kast wordt vervolgens als een bouwpakket thuisbezorgd die eenvoudig in elkaar te zetten is. Ontdek aan de hand van ervaringen hoe je zelf een unieke kast kan bouwen en trek jezelf over de streep met deze beoordelingen over webesto.nl.

Mijn ervaring plaatsen

Over Webesto

Bij webesto.nl kun je makkelijk op zoek naar de perfecte kledingkast. Ze bieden op deze site zweefdeurkasten tot wel vier beter breed. Op de site is veel informatie over de kasten te vinden. Bijvoorbeeld over de materialen en de vakindeling. Ook hebben ze een handige optie, waardoor je binnen drie stappen de perfecte kast kan samenstellen.

Op de site is een groot assortiment aan kasten te vinden. Zowel basis als je meer luxe kasten. Bij de producten is veel informatie over de artikelen, zodat je precies kan lezen hoe een kast in elkaar zit.

Alle kasten zijn online te bestellen en worden geheel gratis thuisbezorgt. De levering duurt tussen de drie en vier weken en is naar de wens van de klant in de plannen. Ook is het mogelijk om de kasten in huis te laten monteren door een professional. Ook kun je online advies en informatie aanvragen op de site.

Ervaring van Willemse, toegevoegd op 9 november 2015

Op zolder een kast laten plaatsen door webesto. Levertijd was ongeveer drie weken. Mooie houtsoort die gebruikt is, vele malen goedkoper dan offertes van andere bedrijven .

Ervaring van Evert, toegevoegd op 19 december 2014

De kast is prachtig ingebouwd, snel en goedkoop, ik raad het iedereen aan. jammer dat ik hier geen foto s kan plaatsen.

» Webesto Review

Mijn ervaring plaatsen