Websa.nl ervaringen en beoordelingen

Bekijk ervaringen en reviews over Websa.nl en lees of deze webshop veilig en betrouwbaar is.

Mijn ervaring plaatsen

Over Websa.nl

Wat verkoopt websa.nl?
Het assortiment van Websa bestaat uit interieur- en exterieurproducten die gericht zijn op wonen en leven. De uitgangspunten van Websa zijn betrouwbaar, persoonlijk, service en toegankelijk. Websa is er dus voor jou als klant.

Het aanbod van Websa.nl is enorm groot. Van huisparfums tot zitzakken, van verlichting tot hangmatten en van een buitendouche tot wijnrekken. Alles wat je je kunt bedenken voor in huis heeft websa.nl op de website staan. Meer informatie over alle producten is te lezen op de website. Een voordeel is dat er geen verzendkosten worden gerekend en dat de actuele voorraadstatus op de website te zien is. Zo weet je direct of het gewenste product direct te leveren is.

De service van websa.nl
Websa.nl belooft dat wanneer je iets op werkdagen voor 17.00 uur besteld, je het product de volgende dag in huis hebt. Daarnaast zorgt het voor een stevige verzendpakking, zodat er niets beschadigd raakt en kun je je pakketje volgen met Track & Trace.

Ervaring van , toegevoegd op 18 maart 2021

Netjes geleverd!

Ervaring van Anoniem, toegevoegd op 14 april 2020

Netjes geleverd!

Ervaring van Hannah, toegevoegd op 12 oktober 2015

Direct na mijn bestelling werd ik gebeld dat een product niet leverbaar was, dat ik een weekje langer moest wachten. Prima opgelost.

Ervaring van F, toegevoegd op 14 augustus 2015

Zojuist mijn tweede pakketje gehad van websa, super snel, goed geregeld allemaal.

» Websa.nl review

Mijn ervaring plaatsen